Šta je novo?

USB-IrDA driver

voodoons

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
379
dobio sam pomenuti uredjaj ali bez cd-a sa driverima... pregooglah puno sajtova, pretrazio sam i ova forum i ne nadjoh resenje
skinuo sam MA620driver.zip i U2IrDA Infineon.zip i ni jedan ne radi...
jel zna neko gde i kako bih mogao doci do drivera.. za WinXP
860140

evo i kako izgleda....

MA620.zip je za jedan drugi infra-red, sa bas takvom oznakom MA620, najzalosnija stvar je ta sto ni sa njim ne radi :fire:, morao sam da ga vratim prodavcu, iako mi je trazio samo 600 dindzi za njega bez drajvera (koje je izgubio), tako da sam i ja u slicnom sosu.

Evo

Prilozi

• DrvXP.rar
    17.6 KB · Pregleda: 365
jos uvek nista... everest ga prijavljuje kao sigmatel 4120 a nigde nema drajvera za tako nesto

Mozes da probas da editujes irstusb.inf u windowsu.
Odes u c:\windows\inf i nadjes taj fajl. Svuda gde pise Sigmatel 4200 editujes na 4120. Mozda treba i drugacije da se edituje ne znam, ali probaj tako mozda ce da upali.Iscupaj IR dok to radis, a ako nesto zabrljas imas u onome sto ti je okacio dr.Tiristor isti inf fajl.

probao sam i instalirao sam IRDa ali dobijem poruku:
This device cannot start. (Code 10)

sta sad?

Care imam isti identican.Daj mi mail da ti posaljem driver za njega. Cek da vidim koliki je.

Evo ga u attachu. radi kod mene provereno.Treba li nekome za Me ili 98 i to imam.Raspakuj,control panel,update driver i na folder gde je raspaovano.Garant radi.Na benchu ces naci sve odgovore.Javi jel radi.

Prilozi

• win2000xp.zip
    15.4 KB · Pregleda: 262
Poslednja izmena:
svi oni izgledaju isto ali nisu.... nabudzio sam ga...
evo sta kaze sad:

Device Properties
Driver Description Kingsun SF-620 USB Infrared Adapter
Driver Provider Kingsun Technology Inc.
INF File oem32.inf
Hardware ID USB\Vid_07d0&Pid_4100&Rev_0000

evo ako nekom zatreba.... drajver!

voodoons je napisao(la):
jos uvek nista... everest ga prijavljuje kao sigmatel 4120 a nigde nema drajvera za tako nesto

izvinjavam se, bio je i jos uvek je 4100 a ne 4120 kao sto sam naveo....

Nazad
Vrh Dno