Šta je novo?

USB Flash u obliku simm kartice

Celt

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Gde ima da se nadju najpovoljnije flash memorije kapaciteta 1GB ili 512MB u obliku simm kartice mobilnog telefona (ili bar mene izgled podseca na kartice sa mobilnog):)

To ti je mislim kingmax memorija.Posto nisam iz bg,stvarno ne znam.Pogledaj na pc berzi

Jeste Kingmax, bele su boje. Ako ne nađeš po prodavnicama, pošalji PM.

Koja im je cena za 1GB?
Kingmax Super Memory Stick, kazu da je i vodootporan, nije neki sampion sto se brzine tice ali mislim da je najbolji privezak za kljuceve.
afi5600k1el9.jpg

kmusb1g2bp4.jpg

Poslednja izmena:
Data Read transfer rate : 18.5MB/s(Max.)
Data Write transfer rate: 11.5MB/s(Max.)

je barem deklarisan, koji su najbrzi?

Pogledaj ovaj link:
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=55533

U realnom radu ovako izgleda kada se poredi sa drugima:
Citiram

170mb .avi file
1gb Super Stick USB Flash: 1min 30 seconds
5400rpm 60gb HD in a 2.5" Vantec USB 2.0 enclosure: 25 seconds
512mb Kingston DataTraveler: 55 seconds

130mb .zip file
1gb Super Stick USB Flash: 1min 3 seconds
5400rpm 60gb HD in a 2.5" Vantec USB 2.0 enclosure: 15 seconds
512mb Kingston DataTraveler: 45 seconds

Poslednja izmena:
Video sam danas na uglu Beogradske i Bulevara, ima neka radnja koja prodaje delove za racunare, mem. kartice, mp3 plejere... Pogledaj tamo.

Sta generalno mislite o ovim memorijama...Meni su se odmah svidelo kad sam video kako je mala a prakticna, toliko mala da moze da se vrlo lako zagubi!Jedino mi se ne svidja sto moram da se zavlacim iza kompa da kako bi je ugurao u USB port!

Dobra fora je sto moze da se stavi oko vrata kao ogrlica :)

A inace kakve su ove memorije sto se tice brzine i perfomansi kada se uporede sa standardnim flashovima a cini mi se da nisu nista ni skuplji za isti kapacitet...

Prijatelj ima jedan ovakav od 1gb. On je zadovoljan. Jeste sporiji od ovih "standardnih" ali je zgodan za poneti. I kada se ubacuje u drive treba da se pripazi posto nema onaj, da ga nazovem, "oklop" .
Cini mi se da uz njega ide neka visegodisnja garancija sto ga, po mom misljenju, cini dobrom kupovinom.

Samo jos da neko kaze GDE?
Obisao sam vecinu radnji po NS, cuo sam da i PQI ima nesto slicno, ali nista u prodaji...

Nisi obišao one prave radnje :d
No, da ne reklamiram, ako ti 512MB odgovara, pošalji PM pa ću ti dati instrukcije :)

1GB 2.090,00 u PC centru. Danas uzeo.

Nazad
Vrh Dno