Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Gde ima da se nadju najpovoljnije flash memorije kapaciteta 1GB ili 512MB u obliku simm kartice mobilnog telefona (ili bar mene izgled podseca na kartice sa mobilnog)
Koja im je cena za 1GB?
Kingmax Super Memory Stick, kazu da je i vodootporan, nije neki sampion sto se brzine tice ali mislim da je najbolji privezak za kljuceve.
U realnom radu ovako izgleda kada se poredi sa drugima:
Citiram
170mb .avi file
1gb Super Stick USB Flash: 1min 30 seconds
5400rpm 60gb HD in a 2.5" Vantec USB 2.0 enclosure: 25 seconds
512mb Kingston DataTraveler: 55 seconds
130mb .zip file
1gb Super Stick USB Flash: 1min 3 seconds
5400rpm 60gb HD in a 2.5" Vantec USB 2.0 enclosure: 15 seconds
512mb Kingston DataTraveler: 45 seconds
Sta generalno mislite o ovim memorijama...Meni su se odmah svidelo kad sam video kako je mala a prakticna, toliko mala da moze da se vrlo lako zagubi!Jedino mi se ne svidja sto moram da se zavlacim iza kompa da kako bi je ugurao u USB port!
Dobra fora je sto moze da se stavi oko vrata kao ogrlica
A inace kakve su ove memorije sto se tice brzine i perfomansi kada se uporede sa standardnim flashovima a cini mi se da nisu nista ni skuplji za isti kapacitet...
Prijatelj ima jedan ovakav od 1gb. On je zadovoljan. Jeste sporiji od ovih "standardnih" ali je zgodan za poneti. I kada se ubacuje u drive treba da se pripazi posto nema onaj, da ga nazovem, "oklop" .
Cini mi se da uz njega ide neka visegodisnja garancija sto ga, po mom misljenju, cini dobrom kupovinom.