Šta je novo?

Usb flash memorija.

Učlanjen(a)
04.12.2010
Poena
275
Treba mi pomoc oko usb flash memorije,sa programom rurfus i uz pomoc ovog linka sam napravio boot usb da bi instalirao windows.
https://www.youtube.com/watch?v=VmtRE9LTCOE

Sad kad hocu taj usb da koristim memoriju za skladistenje podatka dobijam neke greske,tacnije ikonica flash-a pod Computer je providna i ne moze da se koristi. Pokusao sam da idem na format ali nece.
Kako da je vratim u stanje pre rufusa?

desilo mi se slicno,da nece iz win-a format... samo sam opet formatirao rufusom,ali bez biranja boot diska (logicno)...

Ovo sa mycity foruma nije pomoglo,ne prepoznaje se usb u programu.
Odradio sam format kroz rufus i sad vidim da je opet sve ok,izabrao sam ova podesavanja,nadam se da je ok?

Prilozi

• usb.jpg
    usb.jpg
    79.9 KB · Pregleda: 43
Ovo sa mycity foruma nije pomoglo,ne prepoznaje se usb u programu.
Odradio sam format kroz rufus i sad vidim da je opet sve ok,izabrao sam ova podesavanja,nadam se da je ok?

Ma sve je ok, sem ako ti je potreban fles za snimanje materijala sa tv-a, cini mi se da za svaki treba FAT, ili FAT32.

Ako ti je butabilan fles napravljen u rufusu, i zelis da ga fornatiras da opet bude obican, uvek to radi iz rufusa,ne iz wina. Win ti formatira samo tu particiju, dok boot ostaje skriven, pa i kada je prazan fles - komp pokusava da butuje sa njega.
Rufus ocisti sve particije,tako da bude sve ok.

Vrh Dno