Šta je novo?

USB Flash diskovi i MP3 player-i!!@!#@$

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
Kad sam se pre par meseci raspitivao za dve stvarcice navedene u naslovu, USB Flash od 256MB je bio oko 120e, dok je cena Flash MP3 player-a od 128MB isto bila tu negde ~120e. Sada je USB Flash Drive 256MB pao na 50e, a mp3 playeri stoje sa cenom. Ocekuje li se znacajan pad cena MP3 flash playera? i KADA?
Koliko koshta mp3 player 128MB kod nas? i koji?

Ja sam pre nekih 2 meseca uzeo iRiver iFP - 180 i prezadovoljan sam njime. 128 MB memorije u koju svashta moze da se strpa ;o) shto je jako zgodno kad odesh kod ortaka koji nema rezach.

i ja se razmishljam da uzmem taj mp3 player ... reci mi, kakav je kad se uzme u ruku? jel deluje cvrsto? i kakve su slushalice shto se dobijaju uz njega?

Ok je to, ali cena flash memorije, kada se pojavio taj player, je bila vishe nego duplo skuplja nego shto je sada, a cene player-a ne opadaju. Pretpostavljam da ce se javiti novi modeli sa MNOOOGOO manjom cenom.
Samo da ponovim... sada je ...USB2.0 Flash Drive 256MB = 50e!!!!!

Kao stena. Bash sam zadovoljan njime. Mislim, ne deluje lomljivo, manji je dosta nego shto sam ochekivao, baterija traje uzas boziji. Ponekad uspem i po 10-15 sati da izvuchem iz jedne ali to zavisi od jachine zvuka u slushalicama.
Za slushalice ne znam jer ih iskreno nisam ni slushao neshto puno (tj. jednom kad sam ga probao) i bile su OK. Inache ga koristim sa nekim SONYjevim slushkama koje su verovatno mnooogo skuplje od ovih!

Jox nece biti naglih padova cena jer cena nije formirana na osnovu cene flash memorije...
Inace ja imam Nomad MuVo i prezadovoljan sam...

steta... ali josh uvek se nadam da ce biti nekih firmi tipa WMG ili slicno koji ce sklepati neshto jeftino...

Teshko. Situacija ti je slichna sa TFT monitorima koji su 3 puta jeftiniji od CRT monitora ali.,.,,., treba otplatiti tehnologiju ;o)

Nazad
Vrh Dno