Šta je novo?

USB flash, al' sa SD karticom

thunderchase

Čuven
Učlanjen(a)
11.06.2003
Poena
620
Daklem, postoji li ovakav uređaj? Znači, nešto kao "kućište" za SD (ili bilo koji drugi tip memorijske kartice) i da ima interfejs između kartice i računara na USB. Znam da postoje čitači kartica, ali bih voleo nešto malo što stane u "džep od košulje" :) ...

I ja sam istu stvar trazio (u Nisu samo) i nisam nasao. Nudili su mi na jednom mestu da nabave ali je cena bila 70evra!!!

1. Card Driver
11503a3.jpg

ja kupio u MBsoftu (oko 600din)

2. PQI Smart Genie
pqi%20smartgenie%20u725%20big.jpg

nisam ga video uzivo, video ga u cenovniku BCgroup-a za oko 1800din, s tim da on ima 128 MB memorije +

Za Nis ne znam :(
nadam se da sam pomogao :)

ooooooodlična fora... Je'l USB 2.0?

oba su 2.0 (bar za pqi tako pise...)

Olimpys je imao stick, ali sa Xd karticama. Trazio sam ali nije ga bilo kod nas.

Ja imam olympusov, preteran je, bio je 25eu moze da se nabavi... mana je sto ovaj postojeci mausb100 ne cita 1gb kartice, nego su napravili novi mausb300...

PQI sam video, ima sa 128 i 256 MB u Knezu. Malko je debeljuskast i kad treba zameniti karticu, treba da odjavis ceo uredjaj, pa ga ponovo pribodes. Cita SD, mini-SD, MMC i RS-MMC. U Metrou je 1600 din (od 128 MB).

miha je napisao(la):
1. Card Driver

ja kupio u MBsoftu (oko 600din)
E, kolega :), svaka čast za ovo :D . To je prava stvar. Ja imam SD od 128MB i truba mi da kupujem flash za još 20-ak evra, to može pametnije da se iskoristi. Pade mi na pamet u subotu na vežbama :) i ono stvarno ima...

:banana:

thunderchase je napisao(la):
E, kolega :), svaka čast za ovo :D . To je prava stvar. Ja imam SD od 128MB i truba mi da kupujem flash za još 20-ak evra, to može pametnije da se iskoristi. Pade mi na pamet u subotu na vežbama :) i ono stvarno ima...

:banana:

Prije nego ste se zaletis da kupis, mogu ja da ti poklonim isti ,)
Samo nije bas u ispravnom stanju :S:

***** na stranu, kupih ga u MB Softu i crko je poslije 5 dana. Izgubio sam racun i sve, mada sumnjam da na ono ima neka garancija. Cisto da znas :wave:

prvi koji sam doneo kuci iz MBsofta nije radio, ali sam ga vratio i ljudi mi odmah dali drugi, koji radi :) verovatno se desava, jer ipak na nalepnici pise:
,)

:d

Znaš kako, da uzmem ja odma' 10-ak komaTa, pa da vratim 9 neispravnih? :D

@ daniel00 gde si kupio Olympusov!? Treba da kupim novu karticu za fotoaparat ,ovo bi mi doshlo super + ne moram da cimam kabl za konekciju sa pc. koliko koshta?

25eu sam vec napisao |)
u ada computers sam ga kupio, a verovatno mogu svi da ti nabave koji drze olympus, samo treba da poruce od uvoznika

Ako neko jos uvek trazi ovakav card reader, juce sam ga kupio u prodavnici u Balkanskoj 40, kosta 900 din i za sad dobro radi. poz;)

Nazad
Vrh Dno