Šta je novo?

usb fioka za hard sata 3.5" & 2.5" & IDE?

nmnbgd

Slavan
Učlanjen(a)
08.06.2005
Poena
304
treba mi fioka za hard i problem je shto mi treba za dosta razlichite hardove.
imam i sata od 2.5" i 3.5", a imam i jedan IDE.
olakshavajuca stvar je shto mi za sve to nije bitno da stoji lepo uredno u fioci i non stop radi, nego samo da recimo jedno dva puta mesechno prikachim na nekoliko minuta/sati da se odradi odredjeni backup i odmah na kraju toga se vadi iz fioke i ona otkachinje. praktichno kao kad bi otvarali kuchiste i samo prikachili hard da prebacite podatke, samo bih hteo sve to bez otvaranja kuchishta.

e sad ono shto me zanima je neko najlaganije reshenje.
da li bih mogao da uzmem fioku za sata 3.5" i u nju prikachim 3.5" i 2.5"?.. znam da ne lezi savrsheno, ali kao shto rekoh treba mi samo na kratko za prebacivanje bez otvaranja kucishta, tako da mi je bitno samo da nema nekih drugih ogranichenja shto ne bi 2.5 mogao u 3.5.
druga stvar, imam taj jedan IDE hard, pa me zanima koje je za njega najlakshe reshenje..da li bih morao da jurim neki stariji model usb fioke za ide ili postoji neka varijanta da iskoristim tu sata 3.5" fioku uz mozda neko kombinovanje sa dodatnim kablovima ili vec nechim, laik sam pa uputite na sve shta je moguce.

s obzirom da nece fioka biti u upotrebi konstantno i da mi praktichno sluzi kao jedan kulturan kabl da ne bih otvarao kucishte, uzeo bih neki od najjeftinijih sata 3.5" fioka, neku od 20neshto-30 eura

eto sad vi raspalite sa odgovorima, objashnjenjima i predlozima.
unapred zahvalan

e super, ovo je bash za ove moje potrebe napravljeno.
a jel ima to negde kod nas ili bi morao da naruchujem?
nije losha cena, oko 35e sa poshtarinom, samo ako bi josh dodali neke carine i svashta neshto, mozda tad vec ne bi bilo ok

Ima i kod nas, ja ti ovo naveo samo kao primer, iako poručivao sam dosta toga od OWC-a, jako kvalitetne stvari prave.
Što se tiče carine to ti je rulet, ali ako bude izađe još 30% na ukupnu cifru, dakle đuture 50e.

da da,znam za carinski rulet..
a gde ovako neshto kod nas ima? nisam nigde vidjao...
ako je problem javno zbog reklame, onda bar na private da se kaze gde se moze naci

Probaj kod exBenchHouse ekipe, Emmi, Kozjačka. Em znaju šta hoćeš, em su vrlo poslovni.
Pozz

ok hvala puno za sve

manje vishe ovo mi reshava sve, ali eto ako neko ima josh neshto da doda neka se ne ustruchava

Nazad
Vrh Dno