Šta je novo?

Usb A muski na usb C muski

pilauda

Čuven
Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
7800x3D & Dark Rock 4
Matična ploča
GigaByte B650M Aorus Elite AX
RAM
2 x 16GB DDR5 Kingston 6000 CL30
GPU
MSI RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
Storage
Samsung 990 pro 2TB , Silicon Power 2TB
Zvuk
2.1 Logitech Z313
PSU
FSP Hydro G PRO 1000W ATX3.0
Kućište
CoolerMaster MasterBox TD500 MESH
Monitor
Gigabyte 27'' AORUS FO27Q2 OLED
Miš & tastatura
Dareu A950 Wing, Razer Cynosa V2
Ostale periferije
Xbox Series X
Laptop
HP 15s-eq2083nm
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Treba mi sledeci adapter ako se tako zove, nikako ne mogu kod nas da nadjem, ako je neko vidjao negde i gde bilo bi lepo da podeli. Ima na aliju ali dosta bi cekao i pitanje dal ce mi stici jer imam lose iskustvo sa paketima koji nemaju kod za pracenje. Ili ako ima neko slicno resenje da povezem ovaj dong od misa sa laptopom ali bez kablova. (slika 1 dongle koji imam, slika 2 adapter koji trazim) Hvala

Prilozi

• 8k dongle.png
    8k dongle.png
    346.8 KB · Pregleda: 26
  • Screenshot 2025-06-21 133925.png
    Screenshot 2025-06-21 133925.png
    88.2 KB · Pregleda: 26
Da li bi ti smetalo da kupiš OTG kabl umesto tog adaptera? Ja sam ga uzeo od čoveka koji pribavlja te sitnice i prodaje preko KP.

Ako bas ne nadjem nista mozda bi i kabl zavrsio posao al nesto sto krace 5-10cm max.

Verovatno u svakoj domacoj prodavnici, izguglaj malo.
Pre par godina uzeo takav, ali se ne secam gde.

Verovatno u svakoj domacoj prodavnici
slabo toga ima. ima fazon muški A ženski C ili obrnuto. muški A muški C nisam viđao

moj predlog je da se uzme što kraći kabl. USB A USB C, oba kraja su muški. ne OTG nego običan kabl

npr., 10 cm

Poslednja izmena:
Hvala, uzecu ovo a u medjuvremenu cu naruciti iz kine pa ako stigne stigne.

Ja sam skoro narucivao za Oculus Quest 2 bas to sto mislim da trazis.
Odlicna izrada, nisu kao na slici - dosta su bolji i braded. Imas u razlicitim duzinama pa ako budes bio zainteresovan iscimaj me na privatnim porukama.

1750513626185.png

Ako cu da porucujem onda cu definitivno ovu moju varijantu koju sam nasao na aliju/temu jer je najkraca, a u medjuvremenu uzecu ovaj kratki kablic.

Sad se setih... Probaj i kod Kineza, kod njih sam kupio adapter 3.5mm muški TRRS na dva ženska TRS priključka za slušalice i mikrofon plus uzeo obične TRRS slušalice sa mikrofonom za telefon (mada su mi trebale bez, ali duže traju od onih u Pepku, možda i tamo nađeš isto).

Nazad
Vrh Dno