Šta je novo?

USB 3.0 vs eSATA za 3.5" HDD Rack ?

trancema

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2007
Poena
309
Planiram da uzmem hdd rack za 3.5" hard, medjutim dvoumim se da li da uzmem rack sa USB 3.0 (only) interfejsom ili sa eSATA/USB 2.0 combo, jer do sada nisam nasao neki koji ima USB 3.0 i eSATA ..

Kakva su vasa iskustva sa ovim ? Koji ce mi dati brzi protok? Koji preporucujete?

Hvala unapred ;)

Pozdrav :)

To je dobro pitanje, pitanje je da li tvoj racunar ima eSATA port ili ima USB 3.0 port, ili mozda oba? eSATA je brzi prenos podataka ali je pravo pitanje prvo koje sam postavio, sta imas ti USB3.0 ili eSATA? ako imas oba brzi je eSATA, a i ako nemas oba brzi je eSATA :d

Poslednja izmena:
To je dobro pitanje, pitanje je da li tvoj racunar ima eSATA port ili ima USB 3.0 port, ili mozda oba? eSATA je brzi prenos podataka ali je pravo pitanje prvo koje sam postavio, sta imas ti USB3.0 ili eSATA? ako imas oba brzi je eSATA, a i ako nemas oba brzi je eSATA :d

Hehe..Hvala na odgovoru :) ..
Koristicu taj rack na racunaru koji ima i USB 3.0 i eSATA i na laptopu sa USB 2.0, tako da nije problem oko izbora interfejsa .. I ja nekako vise vucem ka eSATA varijanti, ali sam hteo da cujem da li je neko imao iskustva sa ovim ;) ..

Pozdrav!

ako moze neko ko je imao iskustva sa USB3 i eSATA prenosnim hardovima neka napise realne brzine u radu.
Ne treba mi specifikacija (to mogu i sam da nadjem) jer se to nikada ne postigne.
Imam na kompu i jedno i drugo pa da vidim kolike su razlike izmedju ova dva standarda

Nazad
Vrh Dno