Šta je novo?

USB 3.0 HUB

BigBoy

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
675
Ima li neko preporuku za neki Usb 3.0 hub sa bar 4 porta koji ce raditi istom brzinom kao da je uredjaj uboden u usb 3.0 port na samom kompjuteru? Recimo ako usb3.0 hdd ima protok od 100mb kad je uboden direkt u komp da isto tako radi i preko ovog hub-a. U principu ne trazim jeftino resenje ali hocu da radi.

Unapred hvala na predlozima :)

Nista nisam razumeo sem bilo koji da kupim da ce isto raditi sa cim se ne slazem.

Za SATA kablove je valjda svejedno da li je tzv. sata2, ili sata3.

Za USB nije tako. Istina je da ce USB 2.0 kabl ili HUB raditi i na USB 3.0 portu, ali snizenom brzinom. TJ. fakticki ce pretvoriti USB 3.0 port u nekoliko USB 2.0 portova.

Za bolje od toga, mora se kupiti skuplji, USB 3.0 hub.

Poslednja izmena:
Koji skuplji, naveo sam ocekivanja u prvo postu.

to je bio odgovor na post koji je ostavio zikane, ne znam zasto ga nisam citirao.

a da preporucim neki 3.0 HUB ne mogu, jer nisam imao kontakta sa njima. I mene zanima koji je dobar.

Ima li neko preporuku za neki Usb 3.0 hub sa bar 4 porta koji ce raditi istom brzinom kao da je uredjaj uboden u usb 3.0 port na samom kompjuteru? Recimo ako usb3.0 hdd ima protok od 100mb kad je uboden direkt u komp da isto tako radi i preko ovog hub-a. U principu ne trazim jeftino resenje ali hocu da radi.

Unapred hvala na predlozima :)

Najbolji USB2.0 HUB koji sam imao je bio Logitech-ov za notebook, koji naravno moze i za PC. Koliko vidim, jos nisu spremili verziju 3.0. Ali vidim da ima u ponudi Transcend u Gigatronu: http://goo.gl/lGQYja . Transcend pravi veoma kvalitetne periferije za PC, tako da ovo bi bila moja preporuka.

koleza slikachu, ja imam dlinkov 2.0 hub crni sa 7 mesta i mislim da sam skoro naleteo da su izbacili i 3.0 verziju. Ja sam prezadovoljan tim dlinkom, pa ako ima 3.0 varijanta to ti je moja preporuka!

Stvarno hvala svima sto se trudite ali niko nije rekao taj i taj sam koristio, protok takav i takav, utisci takvi i takvi vec je sve u zoni nagadjanja i predpostavki a to sam zeleo da izbegnem :(

Nazad
Vrh Dno