Šta je novo?

USB 3.0 Hub

Dakle tog USB 3.0 Huba nema u prodaji i VIP House, čim postavljaš pitanje. Jesi li ih zvao i pitao kada će ga imati na lageru ?

Probaj da kontaktiraš Emmi, preko emaila. Pogledaj sada podatke koje ti šaljem na privatnu poruku, tu imaš sve detalje.

Hvala 🙂 postoji mogucnost naruchivanja preko Vip-a ali se cheka nekoliko dana i cena je preterana, chovek za kontakt iz emmi-ja je na godishnjem josh 7 dana, ako neko ima josh neku ideju neka javi, ne mogu da verujem da je ovako slab (nikakav) izbor ovakvih proizvoda kod nas... :/

Ne znam koje ti je boje kuciste, meni je ovo elegantnije resenje od kutijice. Cena takodje pristojna. Vidim da ti je VIP House blizu, ali ja bih ih svejedno obisao u sirokom luku.

Hvala za preporuku, ali prelazim na laptop pa mi zato i treba hub (imam tri externa usb 3.0 diska), na kucishtu sam koristio usb 3.0 pci karticu.

Bez dodatnog napajanja, 3 diska odjednom, teško, ako oni nemaju ps.

Hvala 🙂 postoji mogucnost naruchivanja preko Vip-a ali se cheka nekoliko dana i cena je preterana, chovek za kontakt iz emmi-ja je na godishnjem josh 7 dana, ako neko ima josh neku ideju neka javi, ne mogu da verujem da je ovako slab (nikakav) izbor ovakvih proizvoda kod nas... :/

Pa tako je to u Srbiji, znaš i sam kakvi su naši trgovci. UVEK gledaju samo sebe i svoju zaradu a puno puta u tome ima VELIKOG preterivanja.

Nema veze što je na odmoru, kontaktiraj onda njega za 7 dana kada se vrati sa odmora, valjda možeš da sačekaš malo. To što sam ti poslao na privatnu poruku je najbolje rešenje za tebe.

Nazad
Vrh Dno