Šta je novo?

USB 2.0 problem

McBuki

Čuven
Učlanjen(a)
04.12.2002
Poena
619
Ploča je Asus A8N-E i problem je što neće da čita flash 2.0 kada je u biosu uključen USB 2.0 controller dok kada ga isključim čita ali me win obavečtava da nemam uključen usb 2.0 i da je prenos sporiji. U početku nisam imao ovih problema koji su se javili posle korišćenja usb prenosnog hard-a. Da li je problem u win-u jer mi je nelogično da je stradalo nešto na ploči ( mada sve je moguće).
U exploreru vidim novi disk G: ali ne mogu da mu pristupim.
Piše:
G:\ Is not accessible.
The request not be performed because of an I/O error.
Probao sam svih 10 portova i nijedan neradi. Brisao sam drajvere i ništa.
Pomoć!

Poslednja izmena:
Čuj ja sam imao sličan problem pa su mi (još jednom se zahvaljujem kor. mita) preporučivali sve i svašta ... i na kraju sam izmorio i sebe i njih ... otišao kupio karticu koju su mi preporučili i nemam problem. Znači ... može da bude softwerski može hardver ... prvo piši koja je ploča u pitanju, šta je instalirano, koji drajveri i tako to.Verovatno će se javiti neko spreman da pomogn, al' u svakom slučaju mora da ima više podataka :)

vidi da li imas SP2 i vidi da li imas USB 2.0 hotfix pod win upadte.
Vidjao sam da su se pojavljivali update-ovi tipa "USB 2.0 fix"

pretpostavljam da ti je BIOS podesen tako da USB2 radi.

Imam instalirane WinXP SP2 i autopatcher iz avgusta. U biosu je aktiviran Usb 2.0 controler.
Činjenica je da mi je Usb 2.0 radio neko vreme a sada neradi.
Neznam gde da vidim taj USB2.0 hotfix. Nemam nakačeno ništa ni na jedan usb od 10 mogućih ) miš i tastatura su bežični i nakačeni na PS/2 portove.

Codegen 450W koje mi tera bez problema 7600GS i SS2, DVDRW i 1 sata disk.

Nazad
Vrh Dno