Šta je novo?

usb 2.0 na ibm t40

john smith

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
601
vrlo cudna situacija , instaliran xp pro sp2 najnoviji driveri najnoviji bios itd, usb ne radi kao 2.0 ?! Preko Pcmci radi normalno ali preko njegovih 2kom usb-a, prenos podataka 815kb 920kb i preko toga ni makac. Danas u jednom trenutku prebaci muziku sa nekih oko 8000kb a pri drugom prenosu ponovo kao 815kb sa usb sticka . Napominjem da je isti slucaj sa ext. rackom koji je deklarisan kao 2.o i koji radi ok sa drugim laptopovima starije generacije a takodje sam pre par godina imao isti slucaj sa drugim modelom Ibm-a(r40) . Dajte neki predlog resenja.

Mozda je cip koji kontrolise ta dva usb pota ostecen.
Do sada sam samo jednom video tako nesto, i meni to izgleda veoma nebulozno :S:

Poslednja izmena:
I kod mene na R40e nije USB 2.0 i ima manji protok.Pojma nemam zashto obzirom da mislim da je plocha 2.0 kompatibilna.

Poslednja izmena:
izgleda da je to simptomaticno za sve IBM lapove. evo juce neki film prebacujem sa flesha na lap i ide 850kb protok a kada taj isti film prebacujem sa lapa na flesh onda ide protok nekih 5-6000kb, vrlo cudno zar ne.

Ajd' notebook freak-ovi.Ima li neko ideju?Kako ovo otkloniti?xp ima driver za 2.0 usb u sebi.Pokusacu ipak da ubacim ruchno jedan pa cu javiti.

mrka kapa, probao i nije urodilo plodom. jedini spas mi je onda bio (a verovatno ce i sada) pcmci usb .

Vrh Dno