Šta je novo?

USB скенер

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Да ли негде има да се купи USB положени скенер за рачунар, најједноставнији скенер као свеска, типа Lide?
Колико сам гледао више нигде нема да се купе такви скенери.

Potraži na KP "Akcija Veliki izbor EPSON skenera".

Баш је слаб избор тих портабл скетера.
Ово од 10000 ми је много, за скенирање 1-2 листа месечно.
Видим да има скенер/штампач за 6000, па сам мислио да су скенери јефтинији.

За сада имам неки Epson stylos sx125, који кад скенирања прави неку флеку, а и нема драјвера за W11.

Probaj mobilni i office lens, koristim to vec nekokiko godina. Uz malo prakse rezultati su odlicni.

Ako nema drajvera za skener, onda neka koristi VueScan.

Видим да има скенер/штампач за 6000, па сам мислио да су скенери јефтинији.
za tvoje potrebe bolje uzmi multifunkcionalni uređaj (štampač/skener/kopir). mada, laseraši su skuplji od 10K

kao što se vidi na eponudi, ima takvih skenera kakve tražiš, čak su i nadograđeni feeder-om

10000 ми је много за скенер који користим у просеку 1-2 листа месечно, или пар листова на 2-3 месеца.
W11 има неки свој скенер програм, али .pdf заузима 18mb уместо 1mb.
Овај уз штампач има само професионални мод и не знам како да скенирам више листова а да буде један документ.
VueScan се плаћа, кад скенирам има натпис преко документа. Ако неко зна решење VueScan за нека пише у пм.

Preporuka takođe na NAPS2.

Пробао сам NAPS2 и добро ради али су ми скенирани документи бледи, не знам где да подесим. На Epson скенови ок али имам само auto full мод и не може мултискенирање, на кућном профилу нема поља сенирај, зато ми и треба овај програм.

Vrh Dno