Šta je novo?

USA laptop

Ajd' objasni nam prvo za shta ce sluziti notebook...
Btw, e-Machines i Averatec nisu nishta specijalno. Ima mnogo boljih stvari za iste ili slichne pare...

mislim ako si dosao u USA i vratis se sa jednim od ta dva brenda stvarno ce biti katastrofa!
kupi bre nesto dobro jer ti je jedinstvena prilika. prvo kazi demokrati za sta ti treba lap a onda kazi meni do koliko para kupujes pa cemo ti dati jedan mudar savet:)

Vi bas hocete sve na tanjiru :D

Kakav crni tanjir, chovek ide iz USA, a pita za e-Machines i Averatec. Ovo su osnovni podaci koje trebamo.

mitnick je napisao(la):
Kakav crni tanjir, chovek ide iz USA, a pita za e-Machines i Averatec. Ovo su osnovni podaci koje trebamo.

U redu je, $alio sam se, ne bavim se ni ja pilicima...

Al ajd da se ukljucim, vidi u USA dal jos ima Toshiba rasprodaju, bilo je odlicnih laptopova za nekih 500-600$.

Ma bre bez IBM-a ili Sagera nek' ne dolazi kuci :)

Da malo konkretizujemo: IBM i Acer

Ako je moguće neka mašina bude Pentium M tj. Centrino.

kupi najskuplji koji nadjesh
netjesh se mnogo zaje8ati

pozdrav

Ljudi, vasa pomoc mi je stvaRNO NEOPHODNA.
Preko 700$ ne zelim da dam, bez 512MB RAM-a ne zelim komp, sto se tice HDD ne treba mi preko 40GB, za procesor ne znam ni sam, zato vas i pitam, ne bih ispod 2.0. E sad, moze li na notebook-u da se ima zvucna odvojena, i grafcika, dakle limit mi je 700$ pa vi pomagajte. Dajte neke korisne sajtove ili bilo sta, trebalo bi za 4-5 dana da uzmem to cudo.
Unapred hvala na pomoci, znam da je ovakvih pitanja milion, ali ja sam bas u frci sa vremenom i poznavanjem ove materije.
I jos jedno vazno pitanje: postoji li sansa da ne platim carinu na ulasku u Srbiju ili se to ne moze izbeci, ovo mi je ttakodje vazno, ne bih da me oderu.
POZDRAV iz pretople Californie.

Poslednja izmena:
Nemam predrasuda ali ne bih kupio notebuk sa AMD procesorom a i Celeron M je sasvim OK. Nemoj da te brine ako je u pitanju radni takt 1.3GHz ili 1.4GHz to je sasvim OK za Office makinu. Ako se odlučiš za neku Celeron M varijantu nastoj da čipset bude Intel.

Pogledaj ponovo link za Acer.

Za externu muzički pogledaj OVDE.

Poslednja izmena:
Na prvi pogled mi se uchinilo da je NX Audigy kao moj, ali se ispostavilo da nije. Jel' imao neko iskustva sa ovim Live-om?

Nazad
Vrh Dno