Šta je novo?

Laptop UREDJAJ ZA CSGO

Koji laptop kupiti?

need csgo

Zapažen
Učlanjen(a)
19.11.2021
Poena
21
Zanima me ako mi neko moze reci koji je najjeftiniji prvenstveno laptop a moze i neki desktop da bude u opticaju. Bitno je da tera csgo bez problema, ne treba nista preterano samo da se moze normalno igrati. Ako mozete ostavite neki link ili slicno.
Hvala :)

To "normalno igrati" za CSGO je taaako rastegljiva kategorija... posebno za ljude koji igraju mp igre. Bez uvrede ali tako je. :)

Koliko fps-a ti je dovoljno, koja rezolucija ti je ok (da li igraš sa onim forama u 4:3 rezolucijama na 16:9 ekranu) i koja podešavanja su ti ok?

@need csgo

Baće...

2021-11-20_033921.jpg

Šalu na stranu, za to moraš desktop ako nećeš da udariš u 60k za laptop.

Desktop kao minimum minimuma, dovoljno za 1080p na medium oko 60fps nešto sledećeg tipa: AMD RYZEN 5 3350GE, 8GB, 240GB SSD (prekopiraj ovo u gugl, cena je oko 39 hiljada din).

A za laptop kao minimum minimuma, dovoljno za 1080p medium oko 60fps nešto sledećeg tipa: Lenovo IdeaPad V15 G2 ALC 82KD004AYA (prekopiraj ovo u gugl, cena je oko 58 hiljada din).

60 fps u CSGO je blagi užas. Igra traži brz procesor pogotovu ako igraš u nižim rezolucijama.

Traži i makar prosečnu grafiku, meni je sa Geforce 960 zakucana stalno na 100%. Fps mora ozbiljno preko 100 da bi moglo fino da se igra.

Upravo tako, za iole ozbiljniju igru mora ici preko 100, uz to nema potrebe za medium grafikom, svi profi igraju uglavnom na low podesavanjima i stretch rezoluciji.

Nazad
Vrh Dno