Postovanij Danijel,
prvo izvini ako je moj pismen srpski los, ali nisam srbin
Sto se tvog post tice, vidi se da imas dovoljno izkustva sa GPS oprema pa ce mi bitti lakse
da ti otgovorim.
To sto si napisao za Sirf3 - dali to znaci da po tooling-a (plastic design) si procenio sta
ima unutra? Posto nije bas akuratno da se tako procenuje
dali Tom Tom, Garmin, proizvode svoih uredjaja (trebalo bi da znas) ? jedino Mio moze da kaze da ima
fabriku - posto je Mio's vlastnik Mitac - svih ostali se rade ot 4-5 proizvodjaca.
Ja ovde imam uredjaj, otvoren,
i vidim cip-a Sirf 3 dali zelis sliku ?
pise GSC3F/LP7979 - stavi to na google i pogledaj da je SIRF
.... imam dokumentacia, sertifikata, prvo tooling ko si stavio na link nije istij - niti specs su isti

drugo GPS solution je 1/3 hardware 1/3 software 1/3 mappa - tako da
za te pare uredjaj je sijajan
Sto se kartice tice - dali postoi neko trenutno na trziste ko ima 07 mappa ?
TomTom koristi 04 isto.
Lepo e podrzati Garmin Nuvi - to je uredu - ali da pricas sta je taxista rekao - to je
glupo - testiraj sam i onda reci sta je istina
External antenna nije stavljena zbog chipset, nego zbot toga sto ima kolima
sa "tint windows" i kamiona, gde je to potrebno zbog los GPS domet - stavi Nuvi pored i pogledaj
kako obe rade bez pomoc antenne - ja sam to uradio i znam da su dometi isti - i ne samo to
znam da Prestigio unit je brzij kao software - dali si to radio ?
Sto se prevara kupaca tice - pogledaj na box, pogledaj na opis u prodavnicu - nema prevara
da, ima razlicitih versia - ta ko se u srbije proda je iztochna evropa detjla + osnovnih puteva zapadnu evropi i Rusia
ali zasto ne vidis koliko kosta mappa zapadnu evropi ... recimo kod garmin-a

... ja mislim da je iznad 150 $ samo mappa
ali moze i da gresim....
Sto se tice adres history - nije prevara, to je funcija softwar-a i POSTOI - uzmi i pogledaj

ne samo
da imas history gde si bio - nego to mozes da stavis i vizualno
Hvala unapred - i se nadam da se nevredjas - ali budi malo vise korektan kada komentarises
posebno - ako imas izkustva
Pozdrav