Šta je novo?

Uputstvo za podesavanje SezamPro ADSL router-a

Vadim temu iz mrtvih... Nasao sam u firmi u kojoj radim neki matori adsl 4-port modem/router/switch sa adresom 10.0.0.2 pa hocu da ga konfigurisem i uposlim...
Zna li neko koji su neki default user i pass za logovanje ili kako da ga resetujem ili nesto tako?

Moras da napises oznaku uredjaja.Default user i pass
se razlikuju od modela do modela.

Fora je sto ovaj bas nema nikakvu oznaku...

Evo slika...

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    16.3 KB · Pregleda: 63
  • 2.jpg
    2.jpg
    17.4 KB · Pregleda: 60
  • 3.jpg
    3.jpg
    19.5 KB · Pregleda: 73
To bi trebalo da bude Conexant/Hasbani ruter, iz prve serije... I sam imam jedan takav na ADSL nalogu, mada sam davno izmenio parametre za logovanje.

Probaj sa username Conexant (ili conexant), password admin ili obrnuto, mislim da bi trebalo da radi.

Probaj i kombinaciju admin/epicrouter.

Za reset ti služi mala rupica s desne strane rutera (gledano otpozadi). Pritisni i drži 7-8 sekundi.

Defaultne vrednosti su:
User: admin
Pass: conexant
Koliko se secam davno sam ga koristio.
Mada ako ti treba za neku ozbiljniju primenu , ja bih ga zaobisao.

Usao :D

Hvala, logovanje je:

admin
conexant

@Kunja
sa njim cu da eksperimentisem nesto, da li ce biti sekundarna konekcija ili neka net veza preko proksija... uglavnom za eksperimentisanje...

To bi trebalo da bude Conexant/Hasbani ruter, iz prve serije... I sam imam jedan takav na ADSL nalogu, mada sam davno izmenio parametre za logovanje.

Probaj sa username Conexant (ili conexant), password admin ili obrnuto, mislim da bi trebalo da radi.

Probaj i kombinaciju admin/epicrouter.

Za reset ti služi mala rupica s desne strane rutera (gledano otpozadi). Pritisni i drži 7-8 sekundi.

Pitanje - da li takav (?) ruter moze da se natera da ogranicava protok ka internetu, prema unapred zadatim limitima, npr. imacu 3+1 racunar u mrezi i da razdelim internet protok tako da jedan ne uzima citav protok...

Vrh Dno