areudeadyet
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 07.02.2023
- Poena
- 20
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- MSI MAG B550 TOMAHAWK
- RAM
- 16 GB 3200MHz KINGSTON FURY HYPERX
- GPU
- NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
- Storage
- Samsung SSD 980 1TB M2 NvMe | KINGSTON SHFS37A240G SSD | TOSHIBA DT01ACA100
- Zvuk
- 5.1 Genius wooden box
- PSU
- 700 W
- Kućište
- neko levo :)
- Monitor
- DELL S2721HGF FHD 144Hz | SAMSUNG CRYSTAL UHD TV 50''
- Miš & tastatura
- A4 Tech V7M Bloody | Genius kb
- Ostale periferije
- XboxSeries X, PS4PRO
- Mobilni telefon
- Samsung S21 Fe
- Pametni uređaji
- Amazfit GTR2, MiBand 5
- Pristup internetu
-
- ADSL
- Mobilni internet
Izvinjavam se unapred ako sam pogresio forum.
Pitanje vezano za UPS, da budu povezani TV (samsung 4k 50incha) i Series X, racunar i monitor, posto ima 4 suha. E sad, nikada nebih koristio istovremeno sve uredjaje, vec samo monitor i komp ili samo TV i xbox. Sluzio bi mi za regulaciju napona i da imam dovoljno vremena da ugasim konzolu i tv (ili racunar) u slucaju nestanka struje, mada prvenstveno za tv i xbox combo jer racunar slabije koristim i zadnje vreme. Da li bi mi bio dovoljan ispod navedeni UPS, nasao sam na oglasu za 100e polovan.
Ja kao totalni laik po ovom pitanju, oprostite ako sam nesta izlupao, na internetu sam našao podatak da mi TV na max trosi 91W, dok za Series X ide pri zahtevnijim igrama i do 200+W. Kazu to se pomnozi sa 1.5 i dobijete otprilike koliko vam treba jacina UPS-a. To mu dodje oko 437W i po toj matematici bi trebalo da je ok, ali opet, nemam pojma. Šta mislite?
Pitanje vezano za UPS, da budu povezani TV (samsung 4k 50incha) i Series X, racunar i monitor, posto ima 4 suha. E sad, nikada nebih koristio istovremeno sve uredjaje, vec samo monitor i komp ili samo TV i xbox. Sluzio bi mi za regulaciju napona i da imam dovoljno vremena da ugasim konzolu i tv (ili racunar) u slucaju nestanka struje, mada prvenstveno za tv i xbox combo jer racunar slabije koristim i zadnje vreme. Da li bi mi bio dovoljan ispod navedeni UPS, nasao sam na oglasu za 100e polovan.
APC Back-UPS, 950VA, Tower, 230V, 4x CEE 7/7 Schuko outlets, AVR - APC Greece
APC Back-UPS, 950VA, Tower, 230V, 4x CEE 7/7 Schuko outlets, AVR
www.apc.com
Ja kao totalni laik po ovom pitanju, oprostite ako sam nesta izlupao, na internetu sam našao podatak da mi TV na max trosi 91W, dok za Series X ide pri zahtevnijim igrama i do 200+W. Kazu to se pomnozi sa 1.5 i dobijete otprilike koliko vam treba jacina UPS-a. To mu dodje oko 437W i po toj matematici bi trebalo da je ok, ali opet, nemam pojma. Šta mislite?