Šta je novo?

UPS - DA ili NE??

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Razmishljam da kupim UPS poshto imam dosta chesta nestajanja struje i padove napona. Sad pretrazivao sam forum da vidim shta i kako, i nadjem sledece:

Total Destruction :) - Mustek

Ovde nadjem da Mustek od 1000VA opsluzuje 4870X2 + Q66 + Raptor i jedan 7k rpm HDD

Onda u ovoj temi GoranM kaze da Mustek od 1000VA ozbiljna sprava pa iza njega zeljko kaze da je Mustek chisto sr**e

Sad ja raspolazem sa 120-130 € i shta uzeti za te pare ??
Vidim da APC za te pare nema dovoljan kapacitet pa dali ici na Musteka ili na neku drugu firmu ??
Ovaj Inform mi takodje deluje kao ozbiljan mada neznam ni sam...
Imate podatke o Hardware-u u moja mashina s tim da ide josh jedan HDD na nju i TFT 22" umesto ove 19".

:wave:

Poslednja izmena:
Pod "moja mašina" pogledaj šta gura MGE (inače po kvalitetu odmah iza APC-a, a vlasnik im je isti).Cenovno se uklapa upravo u kategoriju koja tebi treba.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
MGE je po meni best buy kad se gleda odnos cena/kvalitet

Imam MGE Nova 1100 AVR - jako cudo, odradjuje posao, ali mu ventilator radi non-stop.

MGE Nova 600 AVR nema ventilator, ali je slabiji, pa ne znam da li bi ti odgovarao.

Za moje potrebe je 1100 overkill, i to masivni, ali posto sad ne bih mogao da dobijem puno para za njega, iako je jos uvek u garanciji, planiram da ga otvorim jednog dana, i vidim da li moze da mu se nabudzi Xilence ili Noctua 12cm.

Ako ti buka ne predstavlja problem, samo napred.

P.S. Upravo sam video na linku koji je ostavio DariusIII, da sada imaju druge modele (625 i 1250).

Ovi rade maloprodaju.

Proveri i ove za svaki slucaj.

Nazad
Vrh Dno