Šta je novo?

ups apc smart 1000

I meni zasvetlela ona crvena lampica...

Recimo bas OVDE

Ja sam tu uzimao dosta puta za one standardne 12V za APC i Musteka ...

Kad neko sazna posto baterija za apc1000 nek napise.

Oko 3000 din. je komad, znači par je oko 6000 din. Baterije su nemačke sa godinu dana garancije. Info na PM.

Meni se cini da su kod mene baterije koje idu u APC oko 2000din. Naravno moraju da idu u paru i dosta je jeftinije nego vectorova varijanta - ali nazalost BEZ GARANCIJE 🙁

Pričamo o kvalitetnom rešenju, jel? 🙂 APC = kvalitet, a u kvalitetan UPS je greota staviti jeftine baterije. Ovo pričam iz iskustva, ne iz trgovačkog aspekta.
Recimo, ove baterije koje nudim sam stavio u SUA1500I koji je sada kod usera M_M i koji je mašinu sa monitorom držao 45 minuta i držao bi još da nisam morao da krenem kući pa sam uključio struju nazad 🙂

Pričamo o kvalitetnom rešenju, jel? 🙂 APC = kvalitet, a u kvalitetan UPS je greota staviti jeftine baterije. Ovo pričam iz iskustva, ne iz trgovačkog aspekta.
Recimo, ove baterije koje nudim sam stavio u SUA1500I koji je sada kod usera M_M i koji je mašinu sa monitorom držao 45 minuta i držao bi još da nisam morao da krenem kući pa sam uključio struju nazad 🙂

Samo da ispravim, u pitanju je naravno SUA1000i. Elem baterije za sada stvarno drze OK. Probao i preko 45min drze oc-ovani AMD64-X2 na 2,[email protected] u full cpu load-u (100% na oba jezgra), DFI LP NF4 SLI-DR, 2GB memorije, AtiX800XT, 2 harda, 2 optike, 4 ventilatora, itd, sa sve 21" TFT-om. U idle-u, preko 55min.

Kako ce drzati za godinu-dve, ne znam, videcemo, ali u principu moram da se slozim sa Vectorman-om da ako neko vec ima kvalitetan UPS od 400e ima smisla da u njega stavi i kvalitetne baterije. One se ionako menjaju tek svake 3-4 godine (zavisno od rezima upotrebe) pa 2000 din razlike ne bi trebalo da bude presudno ukoliko je to ipak koliko-toliko garancija kvaliteta.

Nazad
Vrh Dno