Šta je novo?

Upozorenje

djuka007

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
319
UPOZORENJE!

Od Microsoft-a i Norton-a je stiglo obavestenje da od
subote po mailovima kruzi virusna poruka: "Life is
beautiful.pps". Ako je otvorite, na ekranu se ispise:
"It is too late now, your life is no longer beautiful"
i iz PC-a se izbrise sve sto je bilo u njemu. AOL
upozorava da antivirusni Software za njegovo unistenje
jos uvek ne postoji. Virus je napravio haker pod
imenom "Life owner".

P.S. Administratori ne brisite :mad:

Ja ne moram da brinem (imam linux) :)

Ja ne moram da brinem, nisam toliki retard da otvaram attachmente u nepoznatim mailovima (a dnevno ih dobijem bar 5 komada)...

nIce Cream je napisao(la):
Opet neki hoax...

Pa nije ovo hoax.. Ovo je virus. Hoax-i su bezopasni po tvoju masinu u smislu da oni u sebi nemaju programe koji ce da pobrisu nesto...

Koji program od 50kb max, moze da "pobrise sve iz racunara" i to odmah nakon pokretanja istog :d
Taj pisac treba da dobije nobelovu nagradu :d

50kB je VISE nego dovoljno da se obrise specifican fajl, grupa/tip ili sve zajedno.
U 50kB staje i graficki interfejs sa sve razlicitim izborom kursora i boja :)

Sasa je napisao(la):
50kB je VISE nego dovoljno da se obrise specifican fajl, grupa/tip ili sve zajedno.
U 50kB staje i graficki interfejs sa sve razlicitim izborom kursora i boja :)
pa ako brise sve zivo, makar nek ima lep gui, to hoces da kazes? :D

A ovo upozerenje jeste hoax iz razloga sto virus na koji ono upozorava ne postoji, ali te svakako natera da ti na sto vise mejlova posaljes upozorenje, a evo i mi ovde preklapamo o tome....

Miroslav je napisao(la):
pa ako brise sve zivo, makar nek ima lep gui, to hoces da kazes? :D

Pa da, prvo ti kaze welcome na 10 jezika, pa izbor jezika, pa EULA agreement da se slozis, onda "First time setup" gde sve lepo namestis, izmedju ostalog i koliko, kolike i koji tip particije zelis da imas nakon brisanja, sve to sa nekoliko "Next", "Next" i na kraju naravno "Finish, restart my computer".

Pozdrav!

Rage against The mAchine je napisao(la):
E sad, da li se virus aktivira kada otvorim poruku ili kada otvorim attachment?

Najbolje da probas, pa javi :-devil-:
Poz

nIce Cream je napisao(la):
Koji program od 50kb max, moze da "pobrise sve iz racunara" i to odmah nakon pokretanja istog :d
Taj pisac treba da dobije nobelovu nagradu :d

Svaki geberator serijskih brojeva je manji od 50 kb :) a ima i GUI i MIDI melodiju koja te iritira u pozadini dok generises broj... dakle vise nego dovoljno.

E mnogo mi se svidja ideja virusa sa eula, moracu to da napravim...da se kladimo da bi 95% korisnika kliknulo na yes i dozvolilo brisanje svih fajlova na disku |)))

ali ne zaboravi da ubacis da te pri zavrsetku instalacije pita da li hoces da procitas "read me" :d, ni opcija za instaliranje quicktime-a ne bi bila losa :d

gx-x je napisao(la):
ali ne zaboravi da ubacis da te pri zavrsetku instalacije pita da li hoces da procitas "read me" :d, ni opcija za instaliranje quicktime-a ne bi bila losa :d
I da izbaci shortcut da desktop.

Nazad
Vrh Dno