Šta je novo?

upomoc! trazim za pinnacle pctv

• Začetnik teme Začetnik teme jmina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jmina

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2005
Poena
301
Zamolila bih nekoga ko koristi pinnacle pctv, ako zna koji program omogucava kako upravljanje sa pctv, tako i sa ostalim programima kao sto su winamp i sl. Ustvari, najbitnije mi je da mogu da ugasim PC preko daljinskog. Unapred hvala. :wall: 🙂

Ja sam ga davno koristio,i konfigurisao.
Za to treba da editujes .ini od daljinskog upravljaca.Uputstvo kako se to radi imas kad istaliras drajvere u .PDF fajlu remote controle-a.
Veoma je jednostavno,a ti prvo potrazi dokumentaciju o tome u direktorijumu u koji si instalirao pctv vision i remote control...

P.S.Koliko se secam,fajl koji trebas da editujes se zove remote.ini
Nadji ga,otvori i vidi,shvatices i sam kako se radi i da je jednostavno.

Poslednja izmena:
Hvala. ako neko ima jos iskustava u vezi sa ovim neka postuje ovde. Moze li bilo sta preko slycontrol-a ili borg remote-a?

Evo ti moj profiles.ini (nije remote.ini) na http://rapidshare.de/files/5277338/profiles.ini.html pa pogledaj kako je napravljen 🙂 E da, posto je meni crkla tv karta, pa koristim samo daljinac od nje, i dugmice za paljenje radija i teletexta sam takodje programirao, pa te komande izbaci pre nego sto ga zamenis sa tvojim (za svaki slucaj ga kopiraj negde ako se nesto zezne 😉)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno