THE SERB
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.05.2002
- Poena
- 619
Uzeo sam od prijatelja Harmonic CyberStream Dvb karticu za satrelitski net !Dobio sam je bez upustva !Nekako sam uspeo da je namestim da prima signal (tj. pise signal locked no data)!jasno mi je sta znaci poruka ali ne uspevam nikako da podesim ni fazzt ni File fetch!
Na zvanicnoj strani eona sam nasao samo informaciju da da eon radi i sa ovom karticom ali nisam nasao nista o setovanju!
Sva detaljnija upustva na netu se bave skystar karticama!
imam jos fore mesec dana da provalim,onda istice pretplata!
(p.s verovatno se pitate sto nisam pita tog druga koji mije pozajmi karticu za neko upustvo,ne seca se nicega)
Racunam na vasu Pomoc!
HVALA!
p.s.s ovaj thread postoji i u forumu hardver ostalo.molim moderatore da mi ne zamere zato sto sam postovao i ovde jer mi niko nije odgovorio pa nisam siguran da sam ga stavio na pravo mesto!
Na zvanicnoj strani eona sam nasao samo informaciju da da eon radi i sa ovom karticom ali nisam nasao nista o setovanju!
Sva detaljnija upustva na netu se bave skystar karticama!
imam jos fore mesec dana da provalim,onda istice pretplata!
(p.s verovatno se pitate sto nisam pita tog druga koji mije pozajmi karticu za neko upustvo,ne seca se nicega)
Racunam na vasu Pomoc!
HVALA!
p.s.s ovaj thread postoji i u forumu hardver ostalo.molim moderatore da mi ne zamere zato sto sam postovao i ovde jer mi niko nije odgovorio pa nisam siguran da sam ga stavio na pravo mesto!