jazza je napisao(la):Ja bih uzeo Abit-a.![]()
notax je napisao(la):Sorry za ovo, ali ja bih uzeo GigaByte 9000pro.
Stalin je napisao(la):E ovaj notax kad se ne bi umesao...cheers
I ja bi uzeo Radeta 9k, ali to kosta malo vise. Ja sam savet dao samo za izbor koji je dao pfloyd.
notax je napisao(la):Sorry za ovo, ali ja bih uzeo GigaByte 9000pro.
Santa je napisao(la):obican je 10 i kusur € skuplji... I nije neka velika cena. Pozdravcheers
Ako vec insistira na mx440 onda Abit.
Jeste obican, ali notax je rekao Gigabyte 9000Pro koji je ~90e ako se ne varam...
Santa je napisao(la):To stoji, ali po meni je i non-pro r9000 bolja kupovina od gf4 MX440.![]()
Sta da radim kad sam subjektivan:beat:
Stalin je napisao(la):Mozda, nisam siguran. Ipak, ako bih isao na Radeon varijantu, ne bih se spustao ispod R9000Pro.
Santa je napisao(la):Posto sam danas po raznim sajtovima nekako zakljucio (nadam se ispravno) da je moj "anonimni" PowerMagic ustvari Built by ATI kartica, a ako nije onda je connect3d model,
Mali HoBiT je napisao(la):aha,ma bice da si upravu![]()
sta pise(broj) u donjem levom uglu ako se gleda kada je karta ubacena u AGP sa strane na kojoj je kuler oma iza VGA prikljucka ?
ako postoji,ondak ga proveri na ATi-jevom sajtu,pa ces znati sigurno da li je BBA.
ako na kuleru pise PM,a platio si kartu jako malo u odnosu na cenu recimo GA onda tesko da je i PowerMagic,a ko je stvarno napravio kartu je veliki znak ?
Ajde sad na cijoj strani je bolji 2d/3d prikaz na GF4 ili Radetovoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari