Šta je novo?

Upomoc koja kartica?

pfloyd

Čuven
Učlanjen(a)
19.02.2003
Poena
601
Nameravam da kupim GF4MX440 DDR 64Mb TV Out.
Da li da odaberem ASUS, ABit ili Gainward?

Ja bih uzeo Gainward. Sa cenom od oko 60e i dobrim o/c mogucnostima je sigurno dobar izbor. Jedino sto nema cooler, vec samo pasivni hladnjak...

Ja bih uzeo Abit-a.:)

Sorry za ovo, ali ja bih uzeo GigaByte 9000pro.

notax je napisao(la):

E ovaj notax kad se ne bi umesao...cheers
I ja bi uzeo Radeta 9k, ali to kosta malo vise. Ja sam savet dao samo za izbor koji je dao pfloyd.

Stalin je napisao(la):
E ovaj notax kad se ne bi umesao...cheers
I ja bi uzeo Radeta 9k, ali to kosta malo vise. Ja sam savet dao samo za izbor koji je dao pfloyd.

obican je 10 i kusur € skuplji... I nije neka velika cena. Pozdravcheers

Ako vec insistira na mx440 onda Abit.

notax je napisao(la):

Ma nemoj da se izvinjavas totalno si u pravu! Cena i jeste samo 10 Eura vise za 9000 (non pro) model od mx 440-ice! Ali dobro sada je na njemu da odluci! Zna se na cijoj se strani nalazi kvalitet 2d prikaza, 3d prikaza, Tv-Outa...; no ako ti zelis zarad 10 E <==> 600 din <==> 4 pica u kaficu <==> zavisti prijatelja koji ima mx 440 model graficke kartice; da ustedis, ti onda lepo kupi :

Abit-ovu verziju modela mx 440

PS.
Kad neznas sta je dobro, kupi sta je skupo! :)

:wave;

Santa je napisao(la):
obican je 10 i kusur € skuplji... I nije neka velika cena. Pozdravcheers

Ako vec insistira na mx440 onda Abit.

Jeste obican, ali notax je rekao Gigabyte 9000Pro koji je ~90e ako se ne varam...

Jeste obican, ali notax je rekao Gigabyte 9000Pro koji je ~90e ako se ne varam...

To stoji, ali po meni je i non-pro r9000 bolja kupovina od gf4 MX440.:D

Sta da radim kad sam subjektivan:beat:

Santa je napisao(la):
To stoji, ali po meni je i non-pro r9000 bolja kupovina od gf4 MX440.:D

Sta da radim kad sam subjektivan:beat:

Mozda, nisam siguran. Ipak, ako bih isao na Radeon varijantu, ne bih se spustao ispod R9000Pro.

Stalin je napisao(la):
Mozda, nisam siguran. Ipak, ako bih isao na Radeon varijantu, ne bih se spustao ispod R9000Pro.

Posto sam danas po raznim sajtovima nekako zakljucio (nadam se ispravno) da je moj "anonimni" PowerMagic ustvari Built by ATI kartica, a ako nije onda je connect3d model, u narednih nekoliko dana pasce flashovanje biosa i oc, pa cu postovati rezultate. Naravno da nece biti spektakularni ali mislim da cu malo popraviti skor. :p

Nego pfloyd ne rece zasta se odlucio?

Evo da okacim i ja nesto... Poredjenje r9000 i ekvivalentnih nVidia modela...:wave; Ne znam koliko je relevantno, procenite sami.( Ja mislim da jeste)cheers

Santa je napisao(la):
Posto sam danas po raznim sajtovima nekako zakljucio (nadam se ispravno) da je moj "anonimni" PowerMagic ustvari Built by ATI kartica, a ako nije onda je connect3d model,

aha,ma bice da si upravu:D
sta pise(broj) u donjem levom uglu ako se gleda kada je karta ubacena u AGP sa strane na kojoj je kuler oma iza VGA prikljucka ?
ako postoji,ondak ga proveri na ATi-jevom sajtu,pa ces znati sigurno da li je BBA.
ako na kuleru pise PM,a platio si kartu jako malo u odnosu na cenu recimo GA onda tesko da je i PowerMagic,a ko je stvarno napravio kartu je veliki znak ?

Evo i mene da se oglasim. Hvala na savetima.
Ako bude GF4 bice Abit.
Ajde sad na cijoj strani je bolji 2d/3d prikaz na GF4 ili Radetovoj?

Mali HoBiT je napisao(la):
aha,ma bice da si upravu:D
sta pise(broj) u donjem levom uglu ako se gleda kada je karta ubacena u AGP sa strane na kojoj je kuler oma iza VGA prikljucka ?
ako postoji,ondak ga proveri na ATi-jevom sajtu,pa ces znati sigurno da li je BBA.
ako na kuleru pise PM,a platio si kartu jako malo u odnosu na cenu recimo GA onda tesko da je i PowerMagic,a ko je stvarno napravio kartu je veliki znak ?

Nije nazalost BBA, ali je PowerMagic u trenutku pojave R8500 stvarno prodavao BBA kartice. Moja je po svemu sudeci Connect3D model...:(
Ajde sad na cijoj strani je bolji 2d/3d prikaz na GF4 ili Radetovoj?

Mislim da je o tome bilo vec i previse reci.... Samo ATI.:wave;

Nazad
Vrh Dno