Šta je novo?

Upload sika sa telefona

Eclipse

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
319
Drug ima Samsung (ne znam tacno koji) koji nema bluetooth ni karticu, pa ne moze da skine slike sa telefona na komp.
Da li postoji neki software ili neki sajt preko koga moze da uploaduje sliku sa telefona pa posle da skine na komp.

Treba mu kabl za USB, ako nema butut ili IR. Za bilo koju varijantu od ove 3 je uglavnom potreban http://www.samsungmobile.com/. Neki aparati podržavaju opciju Mass Storage, tj. kompjuter ih vidi kao USB flash, onda nije potreban nikakav dodatni softver.

na primer e330...

@Eclipse, reci drugu da, recimo, mozhe da poshalje mms na neki telefon koji ima vezu sa kompjuterom... osim ako nece da shalje neke velike slike jer mms ima ogranichenje... ili mozhe da poshalje mms direktno na svoj mejl...

+josh jedan hint.. npr. uz bel sms paket ide mesechno i 10 besplatnih mms poruka.. pa ako je na tom paketu ili zna nekog ko jeste, a ne koristi to...

Nisam rekao da nema IC. Ali IC na vecini samsung modela ne radi sa drugim telefonima.

Mislim da me niste dobro razumeli.
Ovako, recimo da imam telefon i malo memorije. Hocu da prebacim slike na komp a nemam kabl.
Da li moze da se uploaduju slike sa telefona , preko gprs-a na neki sajt (koji je namenjen iskljucivo za to), pa onda preko PC-ja da skinem te slike.

U pitanju je Samsung x530 ili nesto slicno.

Vrh Dno