Šta je novo?

Uplink Hacker's Elite [iz 2003.]

Gorr

Znamenit
Učlanjen(a)
24.08.2000
Poena
1,025
Moja oprema  
CPU & Cooler
CPU: INTEL Core I9-10900KF 10-Core 3.7GHz (5.30GHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 Black
Matična ploča
MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI
RAM
KINGSTON DIMM DDR4 64GB (2x32GB Kit) 3600MHz HyperX FURY RGB
GPU
Gigabyte Aorus RTX 2080 SUPER 8G
Storage
SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 1TB NVMe M2, Seagate 6TB IronWolf Pro NAS
Kućište
Be quiet! BGW34
Monitor
Dell U2713HM
Ostale periferije
APC SmartUPS 1000
Pristup internetu
  1. Optički internet
Malo je bajata tema, ali ja skoro naisao na ovu igru i ne skidam se ceo dan... Igra je bez 3D grafike, ma i od 2d-a slabo sta ima, a ovakva igrivost :zgran:

Sve preporuke za one sa koji su zeljni malo virtuelnog hackerisanja, samo skinuti neku normalnu temu (original ima zamorne boje) i eto bar 20-tak sati zezancije, cak se najavljuje i neko prosirenje igre koje ce kao biti kick ass

Igra li ovo neko?

Igrao, presao.

Thanks za edit threada, ovako je ipak bolje.
Nego, sada se bakcem sa onom zarazom iz story line-a, nije mi jasno sta tacno treba da radim?
Imam najjaci gateway, sa svim na max, pun sam para i prvi na listi, ali ne razumem sta treba da radim sa kompovima na kojima se siri zaraza! Imam onaj Revelation lokator, vidim da se zaraza siri, ali ti crveni kvadratici su negde gde nema kompa ni na 1cm udaljenosti... Uspeo sam ipak da ubodem par ali nema sanse da stignem da presnimim antivirus i jos da ga pokrenem, izbaci me zarazeni komp posle max 20sec od upada...

Igra me odusevila, svaki tip misije te sve vise uvlaci u njen svet, a kad sam dosao do LAN-a odlepio sam koliko je sve lepo osmisljeno... Jedino iritiraju neke nelogicnosti, ali globalno - igra je jedna od najboljih koje sam igrao u poslednje vreme! Samo sto jest jest - nije za svakoga!

Igrao sam je... Igrica je super... Ali posle havarije na hardu, ne mogu da je instaliram (instalacija se zeznula)... A mrzi me ponovo da skidam 25 MB-a preko dial up-a.

Da li ovo ima negde da se skine ali u full verziji... vidim da na netu postoje demoi...al bi mi bilo zao da mi stane djuska kad mi je najsladje... ako mozete okacite link za download.... :)

Mislim da to nije u skladu sa pravilima foruma tako da ces morati sam da se snadjes.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Mislim da to nije u skladu sa pravilima foruma tako da ces morati sam da se snadjes.

Da :S: ... kasno sam skontao sta sam trazio.... tako da se izvinjavam....

Slucajno sam video post pa dobio zelju da opet igram igru ali posle instalacije sam izvalio da nemam onu tabelu sa potrebnim brojevima koju mi trazi. Jel moze neko da mi posalje? Pleeeeeaaaseeee

Hvala ti puno Spirit! Sacuvacu tabelu ovog puta...

Nebi mi verovali ali trazio sam sat vremena po netu i jos sat vremena po svojoj masini jer znam da ga imam negde ali nisam nasao. Toliko mi se igralo da sam se odlucio na ocajnicki potez i "hakujem" kod! :d
Taman da se zagrejem pre nego sto pocnem ;)
*** 2 karaktera, trebalo mi je ravno 3 minuta da ubodem XA XA XA XA :D Nisam trebao ni da gubim vreme. Celo popodne igram!
POZ

Igra je fantasticna, skinuo sam DEMO koji je malopre istekao. Toliko sam se navukao da sutra idem na ElFfak i da skinem svih 24Mb. Ovo je bolest :).

A ha, znam sta pricas :D
Ja sam stigao do dela kad zaraza pocinje da se siri, i tu prestao, i to sve za dva dana!

Ja taman dosao do Confident nivoa, i poceo da menjam dosijee, kad ono...gotovo. O zivote surov li si, ko ce da ceka do sutra :(. Ne krece mi se opet sa novim profilom.
Pocinjem da zvucim kao freek za igranje, iako mi je to pored BF Vietnama i PTanksa jedina igra :).

aj da podignem malo ovu temu iz mrtvih...
picim uplink od pre neki dan i zarazio sam se maximalno...

naime problem je ui zadnjoj miZiji gde revelation krece u napad i napada sve sisteme...aurunumor mi salje mail da se konektujem na njihov file server i da skinem revelation tracer i faith(antivirus),sto ja i uradim,ali ne znam sta dalje...video sam neki vodic i tu mi kaze da trebam da ukljucim revelation tracer i da vidim ip od zadnjeg zarazenog servisa i da preko ip lookup-a vidim koji je to servis,odem na njega i prekopiram i startujem faith...
medjutim problem je sto ja kad downloadujem taj revelation tracer njega nigde nemam medju ostalim programima koje posedujem,tj stoji mi samo u memoriji,a ne mogu da ga pokrenem...a kada pokrenem faith izbaci mi da server(tj ja) nije zarazen i prekine se,i posle 30-ak sekundi me unisti revelation i game over...srecom kopirao sam log tik pred napad revelationa ali ne znam sta mi je ciniti...
ako se neko seca kako se prelazi to,neka se javi...

Vrh Dno