Šta je novo?

Upgrading finaly :)

activated1

Čuven
Učlanjen(a)
12.12.2004
Poena
709
Doshlo je vreme da se rastanem od moje trenutne konfe, iskreno nece mi ni tako teshko pasti 🙂

Ovo shto sad imam:

Proc: Intel CeleronD 2.53 @ 3.33
MB: MSI 865PE Neo2-V
Mem: PQI 768Mb DDR400
VGA: Sapphire Ati Radeon 9600pro 256Mb
HDD: Maxtor 80Gb
Opt: ASUS DVD-RW
Case: Kinez Aurora

Para i nemam bash jako puno na raspolaganju josh nekih 100ak eur na vrednost ovih komponenti shto sad imam, elem zanima me kolko vredi ova moja limuzina trenutno (imam ja neke ideje al i da chujem vas) i shta da pazarim za dati novac?

Do nedavno sam se bio skoro 100% siguran da cu ici na ovu varijatu

Proc: AMD Athlon X2 3600+ (Brisbane)
MB: Biostar AMD 690G
Mem: 1Gb DDR2 (?)

Kupovinu grafichke bi za sad preskochio poshto je i ovako stiska za lovu. E sad za kucishte je pitanje josh, najvishe mi se dopao Codegen 6099 Black poshto nije bash teshki kinez, a cena mu je oko 50eur.

E sad, sve bi bilo super da intel nije izbacio Pentium E seriju. Taj Athlon X2 3600+ je u cenovnom rangu E2140 dok je E2160 neznatno skuplji, e sad shto me josh muchi koju plochu upariti sa ovim procesorom, naravno teshko da i za intel ima neka plocha koja je integrusha, a da ima onako dobar OC potencijal kao onaj Biostar, tako da bi uz intel varijantu verovatno morao da bocnem neku PCI grafichku za pochetak jer igranje sa intelom da default clocku nema smisla 😛 .

Iskreno AMD mi je nekako blizi srcu, ali ipak zhivim u Srbiji moram da gledam ko mi je blizhi novchaniku i ko ce moci da mi pruzi bolje performanse za ulozheni novac.

Svi predlozi su dobrodoshli :wave:

anyone?
razishljao sam chak da umesto x2 uzmem obichan A64,ali ne znam kolko je to sad isplativo, josh se sad i ova intelova Pentium E serija jako smeshi. Dajte neki predlog, mozhda bi mogao i malo da se stisnem za lovu pa da skupium koju kintu vishe.

Ja sam u istoj nedoumici kao i ti. Intel ili AMD.

Moj savet ti je da se strpis malo, da vidimo da li ce PDV pasti na 8% za kupovinu kompova, pa tek onda shopping. To cu barem ja da uradim!

Ja sam u istoj nedoumici kao i ti. Intel ili AMD.

Moj savet ti je da se strpis malo, da vidimo da li ce PDV pasti na 8% za kupovinu kompova, pa tek onda shopping. To cu barem ja da uradim!

Eh, pa ni ja nisam mislio shoping 'oma sutra :d, prvo zato shto moram da prodam ovo shto imam, a drugo i mene zanima razvoj situacije oko cena.

Ali bi ipak da chujem neke ideje, da znam shta da gledam 😛

Poslednja izmena:
Taman cjete toliko izgubiti na skoku memorije 😉

Nazad
Vrh Dno