PPC
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2019
- Poena
- 505
Moja oprema
- Mobilni telefon
- uzmi brate Xiaomi, veruj mi
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Svrbe me neki novci pa sam hteo da upgradujem 5.1 sistem sa novim AVR i setom zvucnika. Fiksirao sam par modela po "best buy" preporukama (Triangle Borea BR08, Q Acoustics 3050i, Wharfdale Diamond 12.3) i obisao da ih cujem uzivo i svi su... nista posebno. Nemoguce da je do radnje, pojacala, neslaganja, sobe... obisao sam tri radnje. Trenutno imam prilicno konfekcijski Jamo S506 HCS3 i Onkyo 646 dok su po radnjama koristili dosta skuplja pojacala i iskreno nista to nije bilo drugacije od mog setupa, nista nije bilo ocigledno bolje. Istina u svoj sistem sam ulozio dosta vremena u kalibraciju REW-om mada je po radnjama placement blizu savrsen, kod mene nije pa otuda i potreba za kalibracijom, hocu reci ovo bi trebalo da se anulira. Ni jedan od ovih sistema zvucnika me nije "odusevio" dovoljno da na kraju odresim kesu. Iskreno jedan od ovih kompleta mi je cak zvucao i nijansu losije.
Jel gadjam pogresan cenovni rang? Sa 300 na 1300 za zvucnike trebala bi biti neka razlika? Jesu li zvucnici opali sa kvalitetom u ovo pandemijsko vreme supply chain zafrkancija? Da li je efekat navike u pitanju (trenutni sistem imam ~5 godina)? Jesu li godine i melanholija?
Jel gadjam pogresan cenovni rang? Sa 300 na 1300 za zvucnike trebala bi biti neka razlika? Jesu li zvucnici opali sa kvalitetom u ovo pandemijsko vreme supply chain zafrkancija? Da li je efekat navike u pitanju (trenutni sistem imam ~5 godina)? Jesu li godine i melanholija?