Šta je novo?

upgrade x2 4000+

• Začetnik teme Začetnik teme kolik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kolik

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
620
trenutno imam amd 4000+ , planiram da uzmem nesto jace tipa c2d 5200/7200 ili mozda amd x3 8600 ?

zanima me koliko bi dobio na brzini .......komp je kucna varijanta , znaci uglavnom multimedija, igre, net .......
ili bi mozda bilo bolje resenje da menjam samo graficku u pitanju je 8600 gt ?

unapred hvala za odgovore

Bilo bi znacajne razlike ukoliko uzmes e5200 koji + mozes dobro da overklokujes. Koliko bi para dao za upgrade? Graficku bi mogao da menjas za Radeon HD4670 ukoliko imas slabije napajanje, ili za 9600GSO ako imas neko bolje, tipa LC Power i sl. Phenom X3 se ne isplati.

Poslednja izmena:
trenutno imam amd 4000+ , planiram da uzmem nesto jace tipa c2d 5200/7200 ili mozda amd x3 8600 ?

zanima me koliko bi dobio na brzini .......komp je kucna varijanta , znaci uglavnom multimedija, igre, net .......
ili bi mozda bilo bolje resenje da menjam samo graficku u pitanju je 8600 gt ?

unapred hvala za odgovore

Multimedija i net rade bez problema i na procesorima slabijim od x2 4000+. Za igrice je najbitnija graficka, tako da moj glas ide za nju.

@kamikaze

hvala na predlozima, tako ce i biti , idem na graficku, a s obzirom koliki je kurs i neisplati se kupovati trenutno ......
pozdrav jos jednom

:zgran: Sto samo meni 'hvala'?

I ja mislim da se trenutno ne isplati kupovati, ali kad dodje taj dan, proveri da li ces morati da uzimas i drugo napajanje (nisi napisao koje sad imas).

Nazad
Vrh Dno