Serbian91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2009
- Poena
- 350
Eto , dosao je opet taj deo u godini kada se radi upgrade , pa sam dosao po par saveta . ( da napomenem da komponente iskljucivo uzimam preko http://www.atom.rs/ pa mi odatle savetujte sta da uzmem )
Konfiguracija je iz '' moja masina '' . Ne planiram da uradim totalni upgrade vec samo par delova . Uzmite u obzir da sam totalni noob oko sklapanja konfiguracija i svega , pa ce neka pitanja mozda ispasti i smesna
Sto se grafickih tice , dvoumim se izmedju sledece 2 varijante :
1)Odmah da uzmem GTX460 u SLI varijanti .
2)Da uzmem jednu GTX 480 i da sredinom sledece godine uparim u SLI sa drugom GTX 480 .
I da li ce mi trebati cooler za te kartice ?
Drugo sto planiram da uzmem je zvucna kartica . Tu se dvoumim izmedju Asus Xonar D2 i Creative Sound Blaster X-Fi Titanium PCIe ? Koje od te dve mi savetujete ? ( ili mozda neka druga sa ATOM sajta )
Vidim da mi mnogi savetuju da uzmem SSD (evo krece ultra noob pitanje
) . Zanima me za sta je to skracenica i za sta sluzi ?
Konfiguracija je iz '' moja masina '' . Ne planiram da uradim totalni upgrade vec samo par delova . Uzmite u obzir da sam totalni noob oko sklapanja konfiguracija i svega , pa ce neka pitanja mozda ispasti i smesna
Sto se grafickih tice , dvoumim se izmedju sledece 2 varijante :
1)Odmah da uzmem GTX460 u SLI varijanti .
2)Da uzmem jednu GTX 480 i da sredinom sledece godine uparim u SLI sa drugom GTX 480 .
I da li ce mi trebati cooler za te kartice ?
Drugo sto planiram da uzmem je zvucna kartica . Tu se dvoumim izmedju Asus Xonar D2 i Creative Sound Blaster X-Fi Titanium PCIe ? Koje od te dve mi savetujete ? ( ili mozda neka druga sa ATOM sajta )
Vidim da mi mnogi savetuju da uzmem SSD (evo krece ultra noob pitanje