Šta je novo?

upgrade sa pixel shader 2.0 na 3.0

AmilDinsio

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2007
Poena
320
Interesuje me da li se grafa ATI X800XT koja podrzava pixel shader 2.0(mislim da je verzija 2.0b ako je to uopste bitno) moze softerski upgrejdovati da moze da potera igre sa pixel shader3.Ako se pogleda sam hardver tu je extra brza Samsungova DDR3 memorija na 1.6ns(256MB),256 megabitna memorijska sabirnica i GPU na 500MHz to deluje impresivno u odnosu na nVidiju iz 6000 serije a koja podrzava pixel shader3

Samo sa Vistom

Naravno da ne može, kakva crna Vista, mada postoje patchevi za neke igre ( koje traže ps 3.0 ), koji omogućavaju da se dotične igre startuju na ps 2.0 hardware-u

Naravno da ne može, kakva crna Vista, mada postoje patchevi za neke igre ( koje traže ps 3.0 ), koji omogućavaju da se dotične igre startuju na ps 2.0 hardware-u

Imas li informaciju da li je izasao SM2 patch za Splintera Double agent,znam da se skupljala peticija na netu

ne moze sigurno

I ja bi o'ma instalirao Vistu. :)
A vi svi odmah ne može, e kakvi ste. :d

Mozhesh da mu vish-sta i vistu i sta god houcjesh al dvojka je dvojka :)

Evo da ne bih otvarao novu temu, ja bih samo da pitam DA LI NEKO MOOOOLIM VAS zna da mi kaze kako da iskljucim shader-e na grafickoj Radeon 9250????

Zašto bi to radio?

Ajd i ja da kazem ne moze, ali ipak moze da ti radi software-ska emulacija shader-a, tj. da se graficka bypassuje kompletno i da sve radi cpu. To se preporucuje samo ako imas CPU na > 100GHz :)

Call of Duty 4 ,Crysis radi na X800XT i to odlicno sta ces vise?

Za CoD4 nzn koliko je zahtevan,ali zar crysis radi ''odlicno'' na x800xt . . .
Ne znam sta je za tebe odlicno,ali ta karta ne moze ni priblizno odlicno da ga tera.Eventualno 1024x768,medium podesavanja,mada je i to pitanje. . .

Pa radi odlicno bas zato sto nema PS3.0 isto kao sto je NFS Carbon leteo na njoj.Karta ne koristi PS3.0 i to je razlog sto igre rade brze ali i drugacije izgledaju.

Mislis NEIZGLEGADJU?

Zašto bi to radio?

Zato sta no proslosj grafickoj GeForce4 nisam imao podrsku shadera,tako da nisu ni bili prikazani u igrama,a na ovoj radeon 9250 imam podrsku shadera,koji se sada prikazuju u igrama,i igre,neke,mi rade sporije!Zato hocu da iskljucim shadere da ih ne prikazuje uopste.Imam Riva Tuner,ali ne znam u kojoj opciji da iskljucim shadere!!!

Zato sta no proslosj grafickoj GeForce4 nisam imao podrsku shadera,tako da nisu ni bili prikazani u igrama,a na ovoj radeon 9250 imam podrsku shadera,koji se sada prikazuju u igrama,i igre,neke,mi rade sporije!Zato hocu da iskljucim shadere da ih ne prikazuje uopste.Imam Riva Tuner,ali ne znam u kojoj opciji da iskljucim shadere!!!

Mislim da ima tamo da se ogranici tacno koju verziju ima ili da se potpuno iskljuci

Mislim da nije za ismejavanje,
On je delimicno upravu, jeste da kartica nema PS 3.0 zato ih i ne crta, u igrama, jeste da igre izgledaju losije, ali zato odlicno rade;)

pozz.

E zato ja hocu da iskljucim shadere na mojo grafickoj,da ih u nekim igrama ne prikazuje.Zato ako neko moze da mi kaze koja opcija u riva tuneru sluzi za potpuno iskljucivanje shader-a.

Sad malo idemo u off,ali sta je tu je ...
Pa Crysis je vecinom i ocekivan zbog svoje famozne grafike,ako se ne varam...?
A gde je poenta igrati igru na p.s 2 i na low podesavanjima..
Mada neko i to voli,ja licno ne :)

Nazad
Vrh Dno