Šta je novo?

Upgrade sa Benq g2420hdb na Benq g2750

Zlatann

Slavan
Učlanjen(a)
30.08.2007
Poena
319
Imam gore navedeni monitor i prezadovoljan sam njime , pocev od brzine odziva ,bojama , kontrastom, nepostojanja gostinga ali ne i velicinom. Posto mi se ovaj Benq pokazao odlican za pare koliko je kostao zanima me kakav je ovaj 27" model? Da li je neko napravio slican potez i zamenio 24 sa ovim? Molio bih za neki komentar i utisak . Pozdrav

Ako si bio zadovoljan tim od 24", ne vidim zašto ti i ovaj ne bi odgovarao.

Pitanje je samo dali 12% veca dijagonala vredi doplate. Ja to nebih radio. Posle 24" ici na minimum 32", sve ostalo je bacanje para.

O itekako vredi po meni sa 24 na 27 , imao sam na stolu pored mog jednu 27-icu i jos kako se primeti razlika. To je nekih 7,5cm po dijagonali vece a cena mu je oko 190e ! Samo se nadam da je isti kvalitet kao i moj G2420 posto i ovaj nosi oznaku "G".
Jel moguce da ga niko nije kupio i kaze neke utiske o njemu?

Poslednja izmena:
Ja sam cuo da skoro svaki ima mrtve pixele kao i G2450

Pre nekoliko meseci sam kupio G2450 i tek iz 3 puta sam dobio monitor bez mrtvih pixela ljudi iz Win Win-a u Sapcu su ispali maximalno korektni

Zlatann je napisao(la):
O itekako vredi po meni sa 24 na 27 , imao sam na stolu pored mog jednu 27-icu i jos kako se primeti razlika. To je nekih 7,5cm po dijagonali vece a cena mu je oko 190e ! Samo se nadam da je isti kvalitet kao i moj G2420 posto i ovaj nosi oznaku "G".
Jel moguce da ga niko nije kupio i kaze neke utiske o njemu?
Tebi 90-100e doplate vredi za 7cm dijagonale? Isplati se uzeti ga ako imas neki manji monitor ali prelaziti sa 24" na 27" je bacanje para ako mene pitate.

Imao sam 22" pa Benq 24" i sada 3x Iiyama 27"
Prelazak sa 24 > 27" je svakako primetan i vredi !

Tacnu tu jednu tvoju 27-icu sam imao na stolu , hehe... :wave:

Nazad
Vrh Dno