__PoPke_
Poznat
- Učlanjen(a)
- 11.01.2022
- Poena
- 31
Pozdrav svima,
trenutno posedujem
Mp: ASRock AB350M Pro 4
Cpu: AMD Ryzen 5 1600x
Gpu: Nvidia GeForce GTX 1050Ti 4gb Asus
Ram: 2x8GB 3000MHz Kinsgston HyperX Predator
Kuler: Cooler master HYPER H412R
Razmišljam se da podmladim malo svoj komp. Pa me zanima šta od ovog mogu da iskoristim ili da menjam sve?
Našao sam na forumu da kolege prodaju
CPU: Ryzen 9 7900 Box (sa Wraith Prism koji je samo proban)
MB: ASRock B650M-HDV M.2
RAM: 2x16GB DDR5 5600 CL36 White EXPO
GPU: Sapphire RX 7800XT Nitro+
Sve komponente sam posebno našao i solidno su poveljne. Da li uzeti ovo sve, da li je dobra konfiguracija, stim da mi na ovo sve ja dodao i SSD jer to nemam i zadržao trenutni kuler umesto fabričkom. Naravno i napajanje bi se menjalo jer zbog grafičke moram uzimati jače.
Komp koristim isključivo za gejming i povremeno video i foto edit. Da li možda nešto još od moje konfiguracije može da se iskoristi? Neke vaše predloge ili izmene u tom nekom cenovnom rangu (u pitanju su polovne stvari)
trenutno posedujem
Mp: ASRock AB350M Pro 4
Cpu: AMD Ryzen 5 1600x
Gpu: Nvidia GeForce GTX 1050Ti 4gb Asus
Ram: 2x8GB 3000MHz Kinsgston HyperX Predator
Kuler: Cooler master HYPER H412R
Razmišljam se da podmladim malo svoj komp. Pa me zanima šta od ovog mogu da iskoristim ili da menjam sve?
Našao sam na forumu da kolege prodaju
CPU: Ryzen 9 7900 Box (sa Wraith Prism koji je samo proban)
MB: ASRock B650M-HDV M.2
RAM: 2x16GB DDR5 5600 CL36 White EXPO
GPU: Sapphire RX 7800XT Nitro+
Sve komponente sam posebno našao i solidno su poveljne. Da li uzeti ovo sve, da li je dobra konfiguracija, stim da mi na ovo sve ja dodao i SSD jer to nemam i zadržao trenutni kuler umesto fabričkom. Naravno i napajanje bi se menjalo jer zbog grafičke moram uzimati jače.
Komp koristim isključivo za gejming i povremeno video i foto edit. Da li možda nešto još od moje konfiguracije može da se iskoristi? Neke vaše predloge ili izmene u tom nekom cenovnom rangu (u pitanju su polovne stvari)