Šta je novo?

Upgrade pa downgrade wizarda

xane

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2002
Poena
619
Prvo sam digao na wm6 medjutim kako mi baterija nemoze izdrzato vise od 12 sati vratio bih se na wm5, nasano sam neki zanimljivi rom. Interesuje me procedura za downgrade, da li je sve isto kao i upgrade, da li mora da se ponovo radi CID unlock itd.:trust:

Pozdrav

Prvo sam digao na wm6 medjutim kako mi baterija nemoze izdrzato vise od 12 sati vratio bih se na wm5, nasano sam neki zanimljivi rom. Interesuje me procedura za downgrade, da li je sve isto kao i upgrade, da li mora da se ponovo radi CID unlock itd.:trust:

Pozdrav

WM5 ili WM6 - to ne bi trebalo da ima veze sa potrosnjom baterije. Bar tako je bilo do pre pola godine kada sam prodao Wizarda.

Ako ti je Wizard bio CID unlocked, trebalo bi da je unlocked i posle flashovanja sa WM6. Ne postoji nista posebno za downgrade - jednostavno flashujes bilo koji WM5 ili WM6. Ako je i dalje nekim slucajem CID locked - nece ti dati da ucitas drugi ROM.

Napomena: ovo je samo savet. Wizard je tvoj i sve radis na svoj rizik.

Poslednja izmena:
moze neki provereni rom za qtek 9100 ...radi na nasim mrezama tako da je unlock ali je na svedskom jeziku...

U medjuvremenu sam zavrsio downgrade. WM6 sam drzao par dana ali nisam mogao da izdrzim ni pola dana sa baterijom. Vratio sam se na WM5 sa nekim skuvanim romom, baterija se vratila na 2 dana, rom je ok, radi lepo i ima htc home.

poz

Nazad
Vrh Dno