Šta je novo?

Upgrade memorije (hyperX fury 3200 lc 16)

tootooban

Čuven
Učlanjen(a)
21.02.2004
Poena
630
Imam 2x8GB (kingston khx3200c16d4) pa razmislajm da dokupim jos 16GB ali vidim da nema vise tih modula. Ima li na nasem trzistu neceg kompatibilnog sto nece da pravi problem sa ovom memorijim i b450-a pro max.

Najlakša varijanta ti je da prodaš i kupiš kut 2x16.
Verovatno ce da rade zajedno i sa drugom sličnom memorijom,brzina,latencija,čip...
Ali zna i fabrički da zezaju 4 štapa što se tiče brzine xmp...ako je ryzen.Moguce je i da su to sredili....ali...
Kao što rekoh sigurnija varijanta 2x16

Ovo: https://www.kingston.com/dataSheets/KF432C16BB1A_16.pdf . Praktično ista memorija, samo rebrendirana. Kod mene radi sa Kingston HyperX Fury HX432C16FB3A/16, sve iste latencije, isti XMP, sve. Imaš je u E**iju, i da stvar bude lepša - još je i na akciji! Potrči! ;)

AM4 ryzen ima veoma specifična pravila rada sa memorijama, i najbolje je, kao što Džole ot Kragujevac kaže,
da prodaš tvoja 2x8gb i da kupiš 2x16gb, kingston sa linka iznad je sasvim dobar.

inače, velika je šansa da dokupljenih 16gb, ploča uopšte i ne vidi.

Prilozi

• Screenshot 2022-02-04 145542.jpg
    Screenshot 2022-02-04 145542.jpg
    24.9 KB · Pregleda: 9
Otkako je Kingston prodao svoj brend "HyperX" HP-u, u nazivu memorija je ovo "HyperX" zamenio sa "Fury", pa imamo "Kingston Fury Savage", "Kingston Fury Beast", "Kingston Fury Renegade" itd. Evo kako je kod mene:

@Algol
Stiglo i stavio u slobodne slotove i RADI. Isto je kao i kod tebe KHX i KC. Hvala!

Nema na čemu. Tu smo da si pomažemo. :)

Nazad
Vrh Dno