Šta je novo?

Updatovanje software-a - Siemens S45

miha

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
620
Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim?

Skinuo sam Update Tool za S45/ME45 sa Siemensovog sajta i tamo pise da tim alatom se sofware updatuje na verziju 21 (na mom tel je ver.07). Dat je i postupak kako se to radi ali nigde ne pominju moze li se to odraditi preko InfraRed-a (nemam kabl ali imam IrDA adapter za comp).

Pa, moze li se preko IrDA ili mora preko kabla?

Ne moze preko IR. Mozes jedino preko kabla.
Ovo vazi za sve telefone.

A?

Posto ne moze preko IrDA, hoce li neko da mi preporuci neko mesto gde ce to da mi urade (a da me ne opljackaju :whip )
*[email protected] ili PM

Zasto to ne bi uradio sam sa kabelom koji si dobio sa telefonom. Ja sam moj ME45 flashovao jedno 6-7 puta ukljucujuci zadnju verziju softvera v24 i nikada nikakvih problema nisam imao, a procedura je krajnje jednostavna: Utaknes telefon na kabel, pri tom vodis racuna da je baterija puna, pokrenes Siemens S/ME45 Update utility i on sve obavi sam do kraja. Priznajem, meni je prvi put bila frka, a kako je sve proslo bez problema sad to radim svaki put kad god se pojavi novi softwer na internetu.

:)

Problem je u tome sto ja taj kabl nemam. Kupio sam tel polovan i nije imao kabl :(

Alexandar je napisao(la):
Zasto to ne bi uradio sam sa kabelom koji si dobio sa telefonom. Ja sam moj ME45 flashovao jedno 6-7 puta ukljucujuci zadnju verziju softvera v24 i nikada nikakvih problema nisam imao, a procedura je krajnje jednostavna: Utaknes telefon na kabel, pri tom vodis racuna da je baterija puna, pokrenes Siemens S/ME45 Update utility i on sve obavi sam do kraja. Priznajem, meni je prvi put bila frka, a kako je sve proslo bez problema sad to radim svaki put kad god se pojavi novi softwer na internetu.
Odakle si skinuo v24, na siemensovom sajtu ima samo v21?

Mozes ga skinuti sa http://www.siemensx35.prv.pl/, odatle sam ga ja skinuo, inace siemens nece vise pustiti novije verzije od 21 na sajt, sto je bilo bilo je, a posle ostaje nam da se snalazimo po net-u. Mozda ce eventualno biti update sa ME45 na ME45i koji ce doneti novu igru i POP3 klijent...

Ehh evo i ja konachno da zbudzim S45..e sad jel moguce da se iz Adress book-a prebace kontakti na njega..
znachi dobio sam i software i sve toali u onom njegovom QuickSyncu nigde ne postoji opcija da ja to pokupim iz Adress Book-a?

Nazad
Vrh Dno