Šta je novo?

Update sa Xiaomi A1?

mgx

Poštovan
Učlanjen(a)
25.07.2016
Poena
70
Ako ne srede autofokus na Gcam ide u oglase telefon sa kojim sam inače baš zadovoljan (prvi telefon da je godinu dana kod mene :d)

Gledam telefon sa barem 6" ekranom, barem podjednakom kamerom, barem podjednakom baterijom, barem SD 660, da hardverski izdrži barem jednu godinu i ne bih da platim previše :)

A2, MI 8 Lite, F1, Mate20 Lite, Honor 8x, Play, Redmi note 7 ako se ubrzo pojavi u radnjama, možda Samsung A7(?)...

Neka preporuka?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam sa A1 prešao na Poco i baš sam zadovoljan. Ispunjava sve uslove koje si naveo, jedino je kućište kvalitetnije na A1, ali to i nema prevelike veze ukoliko koristiš neki case

I zaboravio da kažem da ili stock kamera mora biti bar solidna ili da može da se ubaci Gcam (koji radi :D )

Plastika ne smeta, ionako odmah ide u case :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja presao sa A1 na A2 i nije neki update, ima problemcica koje nisam imao na A1, stock kamera bolja dosta na A2 i gcam radi, generalno je i jeftin nov, ali ako mozes da doplatis do Poco nemas dileme, best buy sigurno :D

Imaš sada i Mi8 za 300 tako da ako možeš idi na njega nema greške, pogledaj i Mix 2S.

Vrh Dno