Šta je novo?

Update -> Kaspersky 6.0.0.299

maredvl

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2005
Poena
309
Interesuje me zasto nece da uradi update kada skinem sa neta zip fajlove, i jednostavno mu podesim putanju ... a on, posle sve muke, javi: object not found a0607g.xml bla bla

Ima li neko isti problem ili je to samo kod mene >>>????

Poslednja izmena:
Nekada jednostavno postave losu bazu na sajt. Cak ni update preko neta javlja gresku. To se desava odavno.
Sutradan ako skines novi fajl, sve bude OK.

Ma kakvi ... i ja sam to pomislio, tako da sam i probao ... evo vec treci put tj. treci dan i nista ... definitivno nije to u pitanju!!!

Zato sto je to BETA verzija, a kao takav jos uvek nije podrzan ceo update. To sto ste poskidali keys sa neta, ne vredi nista.

izasao je final 6.0.0.300 i sve radi bey problema...

Ma meni se isto to desilo kod drugara jer ima slabu vezu, ali mislim da nije beta verzija.
Nesto tu nestima.

Za automatski update (sa neta) podesite server Serbia & Montenegro , meni sjlaka bez problema
a za ovaj iz lokal foldera , cini mi se da sam jos ranije citao na kav forumu da nesto ne radi i da ce se srediti u buducim verzijama

Pa meni radi automatsko, ali je ovde rec o folderu ili ti zipu

ironmanbg je napisao(la):
Za automatski update (sa neta) podesite server Serbia & Montenegro , meni sjlaka bez problema
a za ovaj iz lokal foldera , cini mi se da sam jos ranije citao na kav forumu da nesto ne radi i da ce se srediti u buducim verzijama

Jeste, bilo mi je tako podeseno, ali nije do kraja odradjivao update.
Pazi stvarno je izasla zvanicna verzija.
Nista, odoh u www.singi.co.yu da je kupim.
Nije greda dati 2,2k dinara za godinu dana.

playerPA je napisao(la):
izasao je final 6.0.0.300 i sve radi bey problema...

Ma kakvi ... izgleda da i sa ovom verzijom nije to uradjeno !!! Meni i dalje nece da updatuje iz zip i folder fajlova!!! Bruka .... i to VELIKA !!!!!!!!!!

maredvl je napisao(la):
Ma kakvi ... izgleda da i sa ovom verzijom nije to uradjeno !!! Meni i dalje nece da updatuje iz zip i folder fajlova!!! Bruka .... i to VELIKA !!!!!!!!!!

Mozda nisi nesto lepo podesio. Mozda skidas sa loseg sajta (ja obicno skidam sa "HTTP Russian federation".
Ako ni to ne pomogne, DEINSATALIRAJ komplet program, indexi mogu da ostanu, pa posle par restarta i nove instalacije probaj ponovo. Ponekad pomogne. Narocito kod promene build-ova programa (aka .299 - > .300).

BokiPK, jel si ti uopste skinuo verziju 6.0, posto vidim da napamet pricas...

imao sa instaliranu verziju 299 (to nije beta) i nije radio update iz lokalnog foldera samo sa neta.....
sto se tice verzije 300 sve radi ok....

operic je napisao(la):
BokiPK, jel si ti uopste skinuo verziju 6.0, posto vidim da napamet pricas...

Ja je KORISTIM, cim se pojavila nezvanicno, skinuta sa ftp-a. Skoro 2 meseca.

Pošto koristite duže vreme, kakva su iskustva poi pitanju gušenja sistema u odnosu na 5.0.

meni se cini da shestica mnogo manje gusi sistem od 5.x
probaj i ti pa podeli utiske sa nama :)

gusi manje jer smanjuje intenzitet scana zavisnosti od zauzeca procesora....

cini mi se da ima mogucnost automatskog pauziranja...

Hm. Ispocetka sam imao problem sa updateom iz lokalnog foldera, ali ubrzo je proradio kako treba. Sada sa ADSL-om koristim direktan :D
Na poslu mi je mashina je PIII933, i definitivno mnogo manje opterecuje sistem od 5-ce.

juce sam ima interesantan dogadjaj sa K Interenet Security-jem....(ver.6.0.0.300)

prvo mi je nesto komp zab`o i ja odradim force restart i nakon restarta K se resetovao...baze pukle...ma sve....

onda sam ga off/on-ovao i sve je kao ok sa bazama...ali prijavljuje kao da nisam ni jednom scanirao komp.....

mozda je bolje da koristim obican KAV a ne K Internet Security

Poslednja izmena:
6-ica manje gusi sistem :type:
ali zato vise gusi net :crash: :smash:
mada, i to zavisi od podesavanja ;)

Nazad
Vrh Dno