Šta je novo?

update firmwarea za xoro 2100

• Začetnik teme maki7
  • Datum pokretanja
M

maki7

Guest
pozdrav svima

odlucio sam posle dosta razmatranja da kupim xoro 2100 i takodje sam cuo da ima prilicno male titlove pa bih hteo da pitam zna li neko gde da nadjem firmware koji to ispravlja

cuo sam da ima na slovenackom xoro sajtu

takodje veoma mi je vazno ako neko moze da me uputi kako da instaliram firmware

unapred hvala

Ja imam hsd 2100 i takodje bih trebao pomoc oko novog fw-a kako se instalira.
Unapred zahvalan

Ico ajde napisi utiske o xoru 2100, ima li neke mane, sem sitnog divx titla, da li si pokusao da povezes externi hard preko usb-a, da li lepo radi usb konekcija, da li titlovi moraju biti u istom folderu sa filmom, ili ne moraju, da li cita dvd-ove, napakovane sa vise divx filmova. Ima li ulaz za mikrofon, podrzava li karaoke ?

evo kupio sam 2100 i utisci su sledeci:

pusta uglavnom sve, kazem uglavnom posto neke kratke klipovee nije mogao da pusti vec ih vidi kao audio fajlove e koji je to biio format nisam gledao

divx pusta i pusta takodje fajlove koji imaju u sebi integrisane titlove, mislim da karaoke nema

usb radi lepo ja sam recimo ubacio citac kartica i stavio karticu iz fotoaparata i opusteno je iscitao slike sa nje hdd rack na zalost jos nisam pribavio pa nisam mogao ni da proverim ali radi sigurno cim je radio kineski citac kartica

i spolja izgleda lepo ja sam uzeo u crnoj varijanti

daljinski deluje socijalno ali radi dobro

titlovi moraju biti u istom folderu ali ih moze biti koliko oces i ne moraju se zvati isto kao film

Ovako
ja sam prezadovoljan uredjajem jedina mana mu je mali titl kod divx filmova ali to se resava fw-om sa slovenackog xoro sajta. Jedini problem je sto onda imas samo slovenacki i engleski meni pa kome to ne smeta dobro je. Ja nazalost to ne mogu posto mi je uredjaj prvenstveno za matorce i oni nemaju pojma o bilo cemu sto nije na srpskom.
Pustio mi je sve moguce diskove koje sam pustio. divx ,dvd, dvd sa 6 diwx-a audio ,slike itd.
Titlovi se moraju nalaziti u istom folderu ali ja sam imao seriju sa 10 epizoda i 10 titlova naravno sve u istom folderu i sve ih je lepo pustio.
karaoke i mikrofon nema ako ti je to neophodno imas 3100 on ima sve to i skuplji je za oko 2000din.
takodje slike koje sam imao na mp3 player-u mi je pustio bez problema kao i muziku sa istog.

Da li neko moze da mi pomogne. Meni se prevod ispisuje u dva reda, ali drugi red ne vidim! Inace je fw sa slovenackog sajta.

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi pomogne. Meni se prevod ispisuje u dva reda, ali drugi red ne vidim! Inace je fw sa slovenackog sajta.
ne znam sta moze biti,
ja sam taj isti fw sa slovenackog sajta od 15.11.2006 ubacio pre nekoliko dana i sve radi ok i prilicno sam zadovoljan u vezi titlova.Inace prilikom instalacije fw-a narezes disk na sledeci nacin:
na najmanju mogucu brzinu
no multisession
disc-at-once
finalized disc

Label pri rezanju mora biti velikim slovima a fajl sa slovenackog sajta jeste 8202D tako da to ne menjas ako si skinuo taj fajl.

I ONDA
ubacis disk u xoro-a i

NISTA ALI BUKVALNO NISTA NE DIRAS DOK SE DISK SAM NE IZBACI

zatvoris vratanca i to je to.

Mozda si u ovome necemu pogresio

Zezao sam se nesto sa formatom slike, 4:3 i tako to, i prevod se vratio. Nisam siguran da je zbog toga ali hvala u svakom slucaju. :)

prvenstveno sam pazario ovaj uredjaj zbog USBa. odmah sam udradio update firmware-a, ali posto sam imao 402+, gde sam rucno birao titl koji se pusta, ne snalazim se sa ovim 2100 modelom. izgleda on sam provaljuje ako ima titl pa ga pusti ili ne. sada nisam siguran zasto ga pusti ili ne pusti.

da li ima neka fora da rucno selekutjem BASH jedan mail i da znam da ga je ili nije uchitao?!? naravno, sve sa USBa...

evo kupio sam 2100 i utisci su sledeci:

pusta uglavnom sve, kazem uglavnom posto neke kratke klipovee nije mogao da pusti vec ih vidi kao audio fajlove e koji je to biio format nisam gledao

divx pusta i pusta takodje fajlove koji imaju u sebi integrisane titlove, mislim da karaoke nema

usb radi lepo ja sam recimo ubacio citac kartica i stavio karticu iz fotoaparata i opusteno je iscitao slike sa nje hdd rack na zalost jos nisam pribavio pa nisam mogao ni da proverim ali radi sigurno cim je radio kineski citac kartica

i spolja izgleda lepo ja sam uzeo u crnoj varijanti

daljinski deluje socijalno ali radi dobro

titlovi moraju biti u istom folderu ali ih moze biti koliko oces i ne moraju se zvati isto kao film

Da li pusta nero digital (.mp4) odnosno DivX i koje verzije?

chita najnormalnije DivX 6 codec

nemam prilike da probam...

btw, ako neko nadje noviji firmware neka se obavezno javi i obavesti i nas ostale...

Nazad
Vrh Dno