Šta je novo?

Update .. da ili ne?

Jurke

Čuven
Učlanjen(a)
01.03.2005
Poena
650
Naime, instalirao sam iLife 08 u Leoparda na ovoj mojoj masini. Kod pokretanja iPhoto-a sve lepo radi, ali kad hocu da pokrenem iMovie upucuje me na Update i onda mi ponudi nekih 12 stavki:
1.- iDVD 7.0.1 od 20Mb
2.- iMovie 7.1 od 46Mb
3.- iPhoto 7.1 od 61Mb
4.- GarageBand 7.4.1 od 49Mb
5.- iLite support 8.2 od 2,7Mb
6.- Quick Time 7.4.1 od 58Mb
7.- iTunes 7.6.1 od 44Mb
8.- iWeb 2.0.3 od 18Mb
9.- AirPort Utility 5.3.1 od 10Mb
10.- Safari 3.1 od 39Mb
11.- Security Update 1.0 od 50Mb
12.- Time Macshine and Air Port Update 1.0 od 10Mb
Sobzirom na velicinu fajlova i verovatno bitne sofware-ske promene u njima, moze li doci do neke nekompatibilnosti sa postojecim Hardware-om na kome za sada sve lepo radi u smislu izostajanja podrske za njega?
I drugo, da li je uopste uputno instalirati npr stavke pod r.br. 5,9,11 i 12 na ovu konfiguraciju?
Nisam nigde nasao odgovore na ovo pitanje, pa zato pitam ovde.

Izvinjavam se na gresci ... trebalo je da pitam u sobi "Leopard na PC".
Ako nije problem, moze li neko da ovo prebaci tamo?

Ovako ...
Uradio Update aplikacija iz iLife i iWork paketa i sve proteklo bez problema ... sve samo klizi :) Ostale apdejte nisam smeo da cackam ...
E sad ... bio bih rad da sve ovo nekako sacuvam da, ako bude nesto ruzno posle instaliranja ostalih apdejta, imam gde da se vratim :D
Koliko sam shvatio, mada nisam naisao na detaljno objasnjenje, iz Disk Utility mogu da napravim nesto sto bi bilo pandam System Restore ili Image particije (?) za Windows. Pa ako neko ima volju da napise nekoliko redaka o sledecem:
1.- cime i kako to uraditi? Procitao sam i http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=25751 i vise slicnih stranica trazeci detalje o tom postupku, ali i dalje nisam siguran kako to sve funkcionise.
2.- gde sacuvati to sto napravim? Da li na drugoj, FAT32, particiji ili negde u Home na sistemskoj? Ako je to nesto kao Image, znaci vece od 4GB, ne moze na FAT32 ... a na neku od ostalih NTFS particije nebih to da stavljam da ne ostanem i bez njih :d a ne moze onda biti ni na sistemskoj ako je to image te particije ...
Svaka pomoc i sugestija bi mi dobrodosla.

Slobodno radi sve updateove, osim glavnih sistemskih koje ces najverovatnije morati prvo da skines razbijene pa da rucno instaliras.

Instalirao sve apdejte osim sistemskih i za QuickTime. Sa ovim poslednjim ima nekih problema pa sam ga zaobisao. Ostalo sve lepo radi.
LUC1FER, Hvala na podrsci i ohrabrenju :)

Ja sam imao problema sa "12.- Time Macshine and Air Port Update 1.0 od 10Mb" mada su ga mnogi instalirali bez problema.
Posle sam uradio cistu instalaciju verzije Leo4all v2 i meni ne nude taj update samo Airport i njega sam instalirao bez problema.

Vrh Dno