Šta je novo?

Uopsteno pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme acca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acca

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2002
Poena
619
Zanima me gde je trenutno u BG-u najpovoljnija ponuda Hardwera, tj. koja firma je najjeftinija?

Sto se tice cena, sve zavisi od firme do firme. Negde je neki deo Hardware-a jeftiniji negde skuplji i obrnuto. Ali kad uzmes gotovu masinu izadje te manje vise isto. Osim ako imas nacina da dobijes odredjen rabat. Sumnjam da ti se isplati da ides od firme do firme i kupujes deo po deo i sam sklapas.
S druge strane pri kupovini obrati paznju na duzinu poslovanja, odnos prema musterijama, servis, garanciju, tehnicku podrsku.

HAL je napisao(la):
Sumnjam da ti se isplati da ides od firme do firme i kupujes deo po deo i sam sklapas.

Zasto? Ne bi trebalo da izadje skuplje - odnosno trebalo bi da bude jeftinije tako...

Lucas je napisao(la):
Zasto? Ne bi trebalo da izadje skuplje - odnosno trebalo bi da bude jeftinije tako...
Izaći će jeftinije, ali je pitanje šta više vredi, tih 10tak € što će da uštedi, ili dane što će da izgubi u traženju...

Lucas je napisao(la):

I ja mislim da je besmisleno ici od firme do firme (i obici ih 20) da bi se sklopila jedna mashina...Samo ce te prevoz-benzin koshtati tih 10 €...A ipak mislim da je bolje naci neku firmu ili pojedinca 🙂D) i kupiti sve na jednom mestu...Ajd OK...Mozda ne bash SVE ali veci deo...Pozdrav

Ja sam svoju konfu bash tako sklapao (6-7 meseci 🙂)
Malo po malo, prvo HDD, pa memorija, pa modem, grafika...
Sigurno da jeste efikasnije u jednoj firmi ako sve kupish od jednom, ali meni je nekako prijatnije da polako dokupljujem...
Mislim kupim neshto novo, pa se radujem par dana, a onako bi se celu konfu radovao par dana...,)

Nazad
Vrh Dno