Šta je novo?

Unreal tournament

• Začetnik teme Začetnik teme CHuPa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CHuPa

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
609
Vezbam se sa ovom igriciom (tj pikam jednom nedeljno 5 na 5) i zanima me sledece , naime u dosta arena (znaci vezbe) video sam razno razne skokove , kao npr skok i u skoku okret u vazduhu , da li je moguce izvesti to preko tastature ili napraviti nekakav bind komande da ucinim nesto tako a da ne VARAM vec da se oslonim samo na parametre iz igre

hvala

pod 1. da li mislish na ut2k3 ili "obichan" ut?

Ako mislish na obichan, onda stvarno ne znam o kakvom okretanju u vazduhu mislish?! Povecaj sensitivity 🙂...

Ajd' malo pojasni...

obican ut

razni skokovi , npr
bot se zaleti , skoči , dok je u skoku obrne se u vazduhu
isto tako bot se zaleti i u matrix fazonu hoda po zidu 🙂 (za ovo nisam siguran al čini mi se da sam video)

sve što sam do sada skapirao je da može da se uradi je da sa impact hammerom u skoku kada gledam na zemlju dobijam extra skok (bunnyjumping , da li je to to ?)

poz

p.s. sensitivity ne bi trebalo da ima veze sa tim

ma nemoj da gledash shta botovi mogu... oni mogu i da skakucu levo-desno (mozda si primetio a mozda i ne, nebitno) a to je ovako nemoguce...

Ovo shto govorish da se radi sa impact-om je naravno moguce, ali se ne zove bunnyjumping, malo si pomeshao sa q i cs...
Inache postoji i kombinacija skoka sa impactom i chizmicama, kada se prevaljuje velika razdaljina pri skoku (recimo od neke baze na Lava Giantu do planine), ali ju je veoma teshko uraditi bez nekog aliasa koji su naravno zabranjeni 🙂
Otprilike princip je da u veoma kratkom vremenskom intervalu skochish sa chizmicama i odmah zatim se odgurnesh impactom... mnogo zeznuto, nemoj ni da vezbash 🙂

Inache mali tip za skakanje sa impactom, nemoj samo da gledash u zemlju i da pustish impact, nego pre toga i skochi... mada, mozda si to vec i znao...

U principu u ut-u ti je najvazniji dodge, to je neka vrsta kompenzacije u odnosu na quake-ove strafe jumpove, circle jumpove i ostale *******cije... nema u ut-u nekih spektakularnih skokova...

P.S. sad sam se setio da je moguca i kombinacija dodge+impact... isprobavaj malo...

pozdrav

Skaces u stranu kad dvaput brzo kliknes levo ili desno...

znaci to sto botovi izvode matrix ****** , ja mogu da sanjam (kao i ostali frikovi , pardon likovi sa kojima/protiv koijh igram)

dodge , nisam znao da to postoji , posto kada se igra igra se zestoko na malim mapicama (2-6 a nas 10+) ili se igra timski na CTF

probam pa javljam (sutra prava proba veceras trening)

poz

pa kakve veze ima da li je srpska rech? Ja samo hocu da kazem da skok nije isto shto i jump...

jel isto tako ti govorish prozori XP ili mozda kazesh Windows XP? Mislim chemu sad tolika opsednutost za prevodjenjem rechi koje se ne mogu smisleno prevesti na srpski jezik... ajde prevedi strafe, ili tako neshto...

2 chupa: ako ti zatreba josh neshto reci, a i ako hocesh mozemo u igraonici nekad da odigramo... ako si u Bg...

pozdrav
Misha

Misha je napisao(la):
pa kakve veze ima da li je srpska rech? Ja samo hocu da kazem da skok nije isto shto i jump...

jel isto tako ti govorish prozori XP ili mozda kazesh Windows XP? Mislim chemu sad tolika opsednutost za prevodjenjem rechi koje se ne mogu smisleno prevesti na srpski jezik... ajde prevedi strafe, ili tako neshto...

2 chupa: ako ti zatreba josh neshto reci, a i ako hocesh mozemo u igraonici nekad da odigramo... ako si u Bg...

pozdrav
Misha

Ma pusti se te demagogije, dodge i strafe nisu isto, i po srpski je dodge u odnosu na strafe skok, jel' tako? Ima li na srpskom neka druga rec? Ja je ne znam. Samo sam pricao na srpskom, a ti se uhvatio ko da je ne znam sta...
Ko razume, shvatice...

Misha je napisao(la):

bg , jeste , igram sa ortacima u Zarkovu neka velika igraona (30 kompova) igramo mi 5na5 i vise , sto se tice svega ostalog , ja sam jako slab u odnosu na nove klince (igrao sam jednom cuku vremena CS, doduse pre godinu dana , i klinci me pocepali) za neki trening (ako si na to mislio a ja cu verovatno da budem topovsko meso) to moze , ja sam u centru (mislim radim u centru , ovde ima igraona na svakih 50 metara)

poz

2 leksa: pa ja nisam ni rekao da su strafe i dodge isto, samo kazem da ni strafe ne mozesh da prevedesh na srpski isto kao shto ne mozesh dodge... mislim mozesh, ali ce to biti poprilichno nakaradno... i nisam se ja uhvatio nego si ti prvi rekao kako je dodge prava srpska rech, a ja sam samo rekao kako se to zove u ut-u, a u ut-u dodge i jump definitivno nisu isto... nebitno uostalom 🙂 cheers

2 Chupa: ajd' videcemo da iskombinujemo neshto ovih dana... da mi prodje neki ispit prvo 🙂 mada verovatno cemo se i ti i ja smoriti ,)

leksa je napisao(la):
Ma pusti se te demagogije, dodge i strafe nisu isto, i po srpski je dodge u odnosu na strafe skok, jel' tako? Ima li na srpskom neka druga rec? Ja je ne znam. Samo sam pricao na srpskom, a ti se uhvatio ko da je ne znam sta...
Ko razume, shvatice...

To dodge - izbegavati ctp; 🙂

heh
dodge je izbegavati a ovaj skok kada se bot okrece unapred tj. kolut unapred je 2xunapred
botovi ne mogu da idu od zid matrix shit ali mozes da dodgujes uz kosu ivicu inace ako su tvoji likovi raspolozeni da se spuste do grada pa da odigramo ctf javi...

Nazad
Vrh Dno