Šta je novo?

Unknown Windows API- punkbuster eror

• Začetnik teme Začetnik teme milanv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

milanv

Slavan
Učlanjen(a)
25.09.2004
Poena
319
Imam problem sa svim punkbuster igrama u online modu, prije ili kasnije izbaci me pb zbog ovoga. Trazio sam dosta po netu i probao sve al nista :S:. COD2, 4 i WaW, sve odreda me izbaca, danas sam formatirao sistemski hard i stavio build 7077 od W7, igre iznova instalirane sa pb-om up to date, cod2 mi je original i nista..
Stavio sam recimo u Services PnkBstrA/B da bude allow service to interact with desktop, stavio u users/....Activition PnkBstrA/B da budu u compatibility modu i da se pokrecu pod adminom. Nista ne pomaze, poslije nekog vremena PnkBstrB jednostavno se ugasi i mislim da je to razlog :wall:.

Pomagajte ljudi !

Izgleda da si u pravu, ja sam mislio da im ne radi samo support do finalne verzije. A instalira se normalno, damn.

Milane. Punk buster ne radi u W7. Tako da od igranja bilo kog COD-a u multiplayeru na netu pod W7 nema ništa. Oni što kažu da im sve radi jednostavno lažu.

Milane. Punk buster ne radi u W7. Tako da od igranja bilo kog COD-a u multiplayeru na netu pod W7 nema ništa. Oni što kažu da im sve radi jednostavno lažu.

Ma, ne tangira me mnogo Alex, odustao sam od klanske cod4 igre davno, furam cod2 klan a tamo warove igramo na 1.0 uz obavezno snimanje.. Sacekacu jos malo do final verzije 😉

Nazad
Vrh Dno