Šta je novo?

UniWebHosting - ima li još ogorčenih korisnika na forumu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Air Jordan

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2004
Poena
710
Ima li još neko ovde ko hostuje sajt kod UniWebHostinga?

Ljudi su bili godinama korektni, ali poslednjih mesec dana ignorišu mailove, pozive, brišu žalbe korisnika na njihovom forumu... KATASTROFA jednom rečju.

Sajt mi već mesec dana očajno radi, odnosno više ne radi, nego što radi. Oni to u jedinom mass mailu pravdaju floodom na serveru i najavljuju selidbu, ali od toga prođe par nedelja i ništa. U međuvremenu su mi skoro svi članovi napustili forum koji inače radi već osam godina, jer niko nema strpljenja da se maltretira sa nečim što ne radi.

Pošto sam preko njih radio registraciju i produženje domena, pretpostavljam da nikako ne mogu sam da pokrenem prebacivanje na drugi hosting, bez nekih šifara koje oni treba da daju?

Pitanje je i da li si vlasnik domena, ili su ga oni registrovali na svoje ime. Proveri ko je vlasnik.

Ja sam njihov korisnik na žalost. Sve isto ne odgovaraju na poruke i pozive, ako imaš sreće da ti nekad i odgovore to će biti nešto polovično, obrisali su mi sve postove na njihovom forumu i zabranili mi pristup, izgleda da su me i na skajpu blokirali... Užas jedan od klinaca koji tamo rade (predpostavljam da su neki klinci)

Ja sam imao sreće da mi (nakon dvonedeljnog dosađivanja) prebace domen na moje ime.

Znam za tu temu, samo sam se nadovezao na njegov post u temi koju sam ja otvorio pre cirka 4 meseca. Pre je pitanje za njega da li je video, a ne za mene.

Мени се данас јавили из uni web hosting a:
- Извинули се због чекања
- Одблокирали ми приступ форуму
- Омогућили ми приступ Skype у за подршку
- Решили проблем са доменом
Изненађен сам!

Ovaj olos mi je napravio dva miliona problema. Registrovao sam domen www.uniwebhosting.info i nameri da pisem istinu o njima ili mozda da postavim forum, ali sada stvarno nemam vremena za to. Ako neko hoce rado cu ustupiti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno