Šta je novo?

Universe at War: Earth Assault

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Igra izlazi polovinom decembra, a "pre-release" utisci su zaista pozitivni. U velikoj meri je resen problem "multiplatform" online igranja izmedju Xbox360 i PC-a. Vise detalja na http://www.sega.com/gamesite/universeatwar/fullsite/, odakle mozete preuzeti i demo.

11854.jpg

Universe at War: Earth Assault is set in the near-future when multiple factions from across the galaxy have come to Earth to wage epic warfare. Deadly sci-fi weapons and alien powers allow players to destroy cities and other territory while fighting for Earth. The game also allows players to retrain and customize units in the midst of battle, modify their weapons and defenses in real-time, and even control the development of technology that will help them to victory.

Published by: SEGA
Developed by: Petroglyph
Genre: Real-Time Strategy
Number of Players: 1-8
Release Date:
US: December 4, 2007
Europe: December 10, 2007
Australia: Q1 2008
MSRP: $49.99

Poslednja izmena:
imam neki osecaj da ce jedina prava novost zapravo crossplatform opcija, koji ce iskoristiti 5% ljudi....

bolje probajte SunAge :)

Evo i par screenshotova iz demoa

Ostatak mozete videti >>ovde<<

Rekose u novom SK da ce ovo biti top tri RTS igre u 2008.mada malo mnogo podseca na starcraft2

Pa nesto i nije tesko biti u top3...
1.WiC
2.CoH: OF
3.Ili ovo ili SC

Pa nesto i nije tesko biti u top3...
1.WiC
2.CoH: OF
3.Ili ovo ili SC

Prvo sta je to WiC?a drugo-sigurno expanzija ne moze biti rts godine,ako to nije bio original.a ne vidim razlog zasto SC2 ne bi bio na prvom mestu

ps.ne verujem da ce igra izaci ove godine

Prvo sta je to WiC?a drugo-sigurno expanzija ne moze biti rts godine,ako to nije bio original.a ne vidim razlog zasto SC2 ne bi bio na prvom mestu

ps.ne verujem da ce igra izaci ove godine

WiC=World in Conflict
imam neki osecaj da ce jedina prava novost zapravo crossplatform opcija, koji ce iskoristiti 5% ljudi....

bolje probajte SunAge :)
Na brzinu probao SunAge...prekopirani Starcraft, sa skoro identicnom grafikom.

Sad svi izgleda hoce parce kolaca zvanog Starcraft2!mozda se pojavi i Sci-Fi manija...kao sto je bilo s mitskim igrama posle workrafta i filma gosp.prstenova...ili s WW2 temom posle CoD-a!
Necu se buniti u svakom slucaju

Izasla je full verzija igre -3,92gb
Ko je prvi kupi neka postuje utiske...:)

http://www.gametrailers.com/player/27734.html

pogledajte ovo pa mi recite da li vam ovo lici na SC2...Mnogo ste bre zajedljivi :) Umesto da vam bude drago sto se pojavljuju nove igre od kojih mozda neka i ispadne dobra, vi samo nesto kukate :D

Ne znam za vas, ali meni se ne pravi ponovo mamut tenk u nekom C&C4, a pogotovo mi se ne igra neki tamo total gejmander sa 3000000 jedinica u 10fps aka "hebe lud zbunjenog " :) Ok, to je skill, kontam ja to, ali micromanagment je nekom zabava, nekom nocna mora. Sobzirom da je SEGA izdavac ove igre, ne sumnjam u kvalitet doticne igre. Ovo vise podseca na na warcraft 4 (sci-fi) nego na SC2. Mene u ovakvim igrama uglavnom samo SP interesuje, rvanje sa goshu likovima mi nije interesatno :p (zomg !!!11 n00bbb !!!!1111oneoneone i ti fazoni :D )

"nabavio"sam igru i po onome,otprlike 5min,sto sam uspeo da vidim ne izgleda lose.Problem je sto mi nakon tih,otprilike 5min,igra crash-uje sa natpisom "abnormal game detect".da li je do drivera,koristim 169.13 a grafa je gaiward8600 glh

nemoj nista da kliknes u tom prozoru, samo g apomeri negde u cosak i vrati se u igru :) Vodi samo racuna da taqj prozor zabijes tako da dugmad od njega ne ulaze u pod igru (ako ga ostavis tamo gde jeste i vratis se u igru, kad kliknes negde pri sredini ekrana recimo save game nece hteti da radi jer prozor od dole "probija")

Inace igra je ok, presao sam par misija za sada. Podseca na kombinaciju warcraft-a i starcraft-a. Ima dobrih fora koje ce "Goshu" momci siurno iskoristiti.

Sto se zahtevnosti tice, kod mene je sve na max +4xAA fps na 50+ frameova. Padne na ~30 ako bas ima neke frke zesce...No dobro, ne moram da igram sa 4xAA :D

Prilozi

• UAWEA.exe 0 04-21-21 .jpg
    UAWEA.exe 0 04-21-21 .jpg
    427.8 KB · Pregleda: 90
  • UAWEA.exe 0 06-01-14 .jpg
    UAWEA.exe 0 06-01-14 .jpg
    457 KB · Pregleda: 87
  • UAWEA.exe 0 06-18-18 .jpg
    UAWEA.exe 0 06-18-18 .jpg
    444.1 KB · Pregleda: 73
gde je taj mod sto otkljucava zoom ?

***-e,kakav krsh!

Posle Supreme Commandera ne znam kakav RTS je potreban da naprave. Verovatno tek Starcraft 2 :)

lol, posle supreme comm meni je i BfME 2 odlicna strategija :d

Ocigledno da si je samo instalirao i video.Ja sam presao sve kampanje SC-a ka i dodatka Forged Alliance i cepao i skirmish dosta i mogu da kazem da je u pitanju najnapredniji RTS. Da vidis posle kad krene neka velika bitka,pa brodovi,avioni,eksperimentalne jedinice...
A o tehnickim resenjima da ne govorim,onaj zoom je domaci zadatak za sve kuce koje prave RTS-ove.

Dal mislis da je normalno porediti ovaj krsh sa SC-om?

Poslednja izmena:
Slažem se da je SC odlična igra, taj zum mi je toliko ušao pod kožu da se sada u ostalim strategijama stalno osećam kao da udaram glavom o plafon :p

Btw, ovaj Earth Assault sam pokrenuo, promenio rezoluciju i igra je pukla...
Probaću ponovo kada nađem vremena.

Oko pucanja, Live servis zna da pravi problem. Ako iskoči send/don't send prozor, samo ristorujte minimizovani prozor igre i nastavite, a ovo iza nek stoji, ništa mu ne fali :)

odigrao par misija i pao deinstal... OVO strategija??? ovo je strategija koliko i oblivion rpg :p dakle krsh...

Ma kakav Oblivion! Oblivion mozda nije savrsen RPG ali svakako nije krsh. Ovo je krsh! Svaka casto sto si izdrzao da odigras par misija,ja cim sam video onaj prozor u gornjem desnom uglu gde se pojavljuju likovi sa komentarima i brifinzima znao sam kolko ima sati. Pa to su isti oni likovi iz igre,samo zumirani.U igri izgledaju bedno,a na tom prozoru katastrofalno. Bedna grafika,nedizajn,glupi americki komentari...Nijedna stvar mi se nije svidela.

I posle dodje GX-X i kaze kako je SC ****** a Universe at war do jaja...:)

drugar, nigde ja nisam reko da je universe at war do jaja. A SC uopste nije klasican RPG i apsolutno je neuporediv sa bilo kojom strategijom tipa starcraft, red alert itd. to je ko kad bi poredio comapny of heroes sa cannon fooder-em...Ili alien shooter sa commandos serijalom...A to sto se meni SC ne svidja je stvar preferencija. Ne volim da kontrolisem stotine tackica na ekranu, jednostavno nisam ljubitelj takvih igara...Ne volim ni da napisem da je neka igra $ranje, (bas zbog ukusa i preferencija) ali UVEK to napisem kao odgovor onom koji pre mene napise to za neku igru, eto iz inata :)

Poslednja izmena:
ali igra je stvarno bzvze ;) , meni je ceo filing i upravljivost jedinica ocajna, i ceo sistem je ono generals fazon malte ne... dakle bljak sto se mene tice ... next please ... (a ono sa oblivionom ja samo malo provociram)

Mene je na početku odmah smorila američka ultra-propaganda (mislim, "spasimo predsednika" a ovamo izginu hiljadu civila na moje oči lol) a odmah potom uletanje mech robota u igru, tu ne zna čovek da li da se smeje ili da plače (ili da momentalno deinstalira igru). Ali ovako u skirmishu, šta reći, igrivo je a i ako ništa, nije bezresursna strategija što doprinosi utisku :)

@GX-X: Ma moras bre da igras SC :) Salim se.
I ja sam kako ti kazes uvek za da se da sansa novim igrama,jer mozda ispadnu dobre.
Ali za neke igre se posle samo nekoliko trenutaka igranja zna da su krshevi.Ili drugim recima: I know 'krsh' when I see one. :)

Ne znam kolko si igrao Universe at war, ali probaj skirmish. Pazi, TVRDIM da je npr. ova kuca napravila (identican) Warcraft 3 da bi wc3 propao kao igra...Ja svejedno nisam neki veliki ljubitelj strategija, meni je u sustini svejedno, ako mi se svidi igram, ako ne - ne igram i to je to. Universe at war nisam puno ni igrao, od onoga sto sam video ne zaostaje kvalitetom od ostalih igara, sta znam, ni meni se igra ne igra, do duse ni jedna strategija mi se sad ne igra :S:

Igru nisam probao, ali sam negde citao da ima heroje sa specijalnim osobinama, bas kao u war3, kao i da ima nekog smeka war-a 3 !
Sta mislite o tome?

Btw, igra je igra mesecu u najnovijem svetu kompjutera!

Vrh Dno