Šta je novo?

Uncharted 2

Hell yeah!

A kad će ovo? Igra mi se nešto :(

Skoro sam potpuno siguran da ce igra izaci u 2009.
Takodje, sad sam skoro potpuno siguran da GoW3 nece izaci u 2009.

Takodje, sad sam skoro potpuno siguran da GoW3 nece izaci u 2009.

Nazalost izgleda da si u pravu, sami bi sebi pucali u nogu kad bi sve ove hitove izbacili 2009-e (KZ2, Uncharted 2, Heavy Rain, Infamous, GT5, FFvsXIII, GOW3, nesto sam propustio jos verovatno), grujo, udahni duboko...

Nadam se da ce uncharted 2 stvarno biti sikljucivo na tibetu, cisto da se odvoji od ove dzhungle jer je dokazano kolko dobro mozhe da izgleda. A okolina pod snegom izgleda jos bolje.

Poslednja izmena od urednika:
Gameinformer cover:

Anyway, nadam se da ce uncharted 2 stvarno biti sikljucivo na tibetu, cisto da se odvoji od ove dzhungle jer je dokazano kolko dobro mozhe da izgleda. A okolina pod snegom izgleda jos bolje.

ne slazem se.. sneg ne dozvoljava pejsaze kao sto ih je bilo u kecu.. u kecu je bila dzungla, tvrdava, venecija-look-alike kanali, grobnice, tj obilovao je razlicitim i fenomenalnim scenama tj mestima :) .. samo sneg mi nekako ne obecava raznolikost vec naprotiv, jednolicno okruzenje. nadam se da nece da podbace enivej :)

Sad tek vido naslovnu od ovog casopisa
A jeste on u tankom duksicu na plamnini drzi se za neku platformu sine neda bi se smrzo nego ono;)

"The Uncharted 2 teaser trailer has sent waves through the forums. One question that keeps arising; is the trailer rendered in real-time, or is it fancy CGI? Naughty Dog has exclusively given Gamezine the answer.

Richard Diamant, Naughty Dog's Lead Character Artist, told Gamezine; "Yes, the trailer was all rendered real-time in our engine."

http://www.gamezine.co.uk/news/game-types/action-adventure/naughty-dog-uncharted-2-teaser-real-time-$1252556.htm

Poslednja izmena:
A sto ne bi bilo real time kada je prvi deo izgledao dojaja. Ne znam ko je uopste posumnjao da je ovo CGI pogotovu kada su prikazali glavnog lika.

Pa zar ti ja nisam na Ignore? ;) Samo prenosim vesti, neki su mislili da je CGI, *** kad nemamo sta da igramo pa moramo da pricamo o igrama, sto li su uopste izbacivali ovaj PS3 :(

Poslednja izmena:
Ko zna gde da gleda, video je da je realtime. Otkriva ga trenutak kada Nathan gurne malo snega nogom u krupnom planu.

Meni je odma' bilo jasno da je realtime. Izgleda mocno, ali ne nezamislivo za realtime...

Naughty Dog jos od Crasha nije pravio cutscene CGI animacije vec sve iz engine-a igre, tako ce se i nastaviti...

nadam se samo da nece kao u kecu biti onih JEVTINIH fora tipa: DOLAZI KAMEN, BRZO STISNI TROUGAO....ili onda kvadrat.... pa zatim ide animacija,ti vidis kako on izbegava to... Pfffff.... ne volim kad je nesto linearno jako i kad je napravljeno da BASH tako mora i da gledas onda tu animaciju,a prethodno si istiskao razne dugmice da bi skocio ili cucnuo, legao bla bla.... a uopste ne odgovaraju u gameplay-u ti dugmici tim akcijama.
to je kvarilo gameplay.....
sve je lepo krasno,osim toga i jedno te isto svi nivoi. :)
molim boga malo dinamike i promena ambijenta i nacina igranja kroz igru.

edit: da nije bilo one jurnjave sa dzipom dok riba vozi a ti pucas,ili onog jetski-a.... smorilo bi zestoko

Te fore sa stiskanjem dugmića su na PSu odavno i tu su da dignu dinamiku igranja, odnosno kvalitet inputa igri. Nikad nisam čuo da se iko žali - štaviše, treba to unaprediti, kao u GOW. Čak i te animacije (odnosno cut scene) ništa nisu smetale jer je ovo verovatno igra sa najtanjom granicom između igranja i cut scena. Nivoi uopšte nisu bili isti, bilo je svakakvih lokacija, odnosno baš svih lokacija osim gradske sredine. Pri tome je nivo sa džipom bio baš bez veze i vidi se da je tu stavljen samo zbog amerikanaca.

Svakako da Uncharted nije ni najduža ni najteža akciona avantura, ali mislim da je 3 klase iznad bilo koje druge.

Poslednja izmena:
nadam se samo da nece kao u kecu biti onih JEVTINIH fora tipa: DOLAZI KAMEN, BRZO STISNI TROUGAO....ili onda kvadrat.... pa zatim ide animacija,ti vidis kako on izbegava to...

reko ti je i bane r, to je karakteristicno za ps igre, a ima toga i na pc-u (verovatno i na xb)

sve je lepo krasno,osim toga i jedno te isto svi nivoi. :)
molim boga malo dinamike i promena ambijenta i nacina igranja kroz igru.

edit: da nije bilo one jurnjave sa dzipom dok riba vozi a ti pucas,ili onog jetski-a.... smorilo bi zestoko

kako bre jedno te isto svi nivoi.. ako su negde bili raznovrsni i taman tolko dugacki da ne pocnu da smaraju, to je ovde.. a za jurnjavu dzipom i dzetskijem se slazem sa citatom ispod

Pri tome je nivo sa džipom bio baš bez veze

Svakako da Uncharted nije ni najduža ni najteža akciona avantura, ali mislim da je 3 klase iznad bilo koje druge.

iznad svake koju sam ja igrao, a dal je sveukupno to bik znao reci :)

uzeo sam da djuskam keca na crushing tezini.. auu sto je je*en ovo nije normalno :) znaci zahteva bukvalno novi pristup igri, stari fazon ovde vise ne radi..

ps. za razliku od ranije, sad bas dosta obracam paznju na svakoj lokaciji gde se nalazim na dizajn i grafiku tj sve detalje.. fantastican u svakom pogledu :)

E bre... :D Dosta sa zazubicama :D Zatvoriću konzole forum dok ne kompletiram svoju entertejment opremu... pa onda možemo da pričamo :D Sušim se već mesec i po dana :)

uzeo sam da djuskam keca na crushing tezini.. auu sto je je*en ovo nije normalno :) znaci zahteva bukvalno novi pristup igri, stari fazon ovde vise ne radi..

ps. za razliku od ranije, sad bas dosta obracam paznju na svakoj lokaciji gde se nalazim na dizajn i grafiku tj sve detalje.. fantastican u svakom pogledu :)
Stos je u tome sto na toj tezini svi protivnici u glavnom trce prema tebi, ne kriju se, a svi znamo koliko je metaka potrebno da bi se jedan uspavao...
btw skoro sam uspeo da pokupim sve trofeje i zaradio Platinum :D

ma tri puta me podgode = smrt, gadaju ko nenormalni, kolko puta me ubiju iz pucnja (ver. headshot), neki trce prema meni da se biju da ne mogu da pucam, da me izvuku iz zaklona dok ostali pucaju.. neki me mosiraju, izvire na milisekund iz zaklona da opalim metak a oni se vrate.. ma ludnica :)

a ti sa svim trofejima si posebna prica :D

bane a ko ti brani da si kompletiras entertejment opremu :p

Vrh Dno