Šta je novo?

unbootable_boot

Sine Nebojsa

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2008
Poena
319
prilikom podizanja osa,tj reinstalacije,,fajlovi se ucitaju,hard formatiran i pri prvom restartu pojavi se plavi ekran i poruka unbootable_boot,u nastavku mislim da pise volume,al nisam siguran,promenim hard disk,ponovim postupak ista poruka,o cemu se radi.

Neki device ima neki konflikt sa drugim device-om, daj tačno kako glasi poruka

UNBOOTABLE_BOOT_VOLUME ,a pri kraju plavog ekrana stoji 0x000000ED (0x82F8D900, 0xC0000006, 0x00000000, 0x0000000),ne moze se uci u safe mod,recovery isto ne radi kad se umetne instalacioni disk,a disk je original xp inace,nije pirat,i isto se desilo i sa hard diskom sa drugog kompa,hardver je isti na oba kompa,pa sam probao da prebacim da vidim da nije do hard,vadio jumper i bateriju,menjao memoriju,i ista poruka non stop,komp je inace imao admin lozinku,koju je postavili neovlasceno lice i niko nije mogao da pristupi kompu,iako ga svi u firmi koriste,posto nisam mogao da je zaobidjem,resio sam da podignem windows ponovo i evo ,posle ucitavanja fajlova na prvi restart izbaci mi ovo.

Otkaci sve ostale hardove (jedan za sistem ostavi), izvadi neke druge stapove memorije tako da ostane jedan, izvadi sve PCI kartice i probaj ponovo iliti ostavi kompu samo osnovno za rad u Win-u, i onda probajj da dignes win.

Nazad
Vrh Dno