Šta je novo?

Unable to google.com

djolenzi

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2009
Poena
390
Ne mogu da dospem na www.google.com - kad to uradim iz chrome-a on me baci na link da skinem chrome [?!], misleci da mi je neki virus/malware zavatio chrome ja ga izbrisem. Odradim scan sa Eset-om Smart Security-jem 7.0, Spybot S&D I onim microbyte malware-om I nasao je par stavki, ocistio ih ali problem I dalje postoji. Sad kad ukucam google.com preko internet explorer-a baca me na link da skinem internet explorer [!?], takodje otvara mi youtube ali klipove nece, izbacuje onaj error prilikom kliktanja PLAY. Facebook takodje nedostupan. Kad pingujem google.com preko cmd-a radi najnormalnije odnosno pinguje normalno. Da li imate neki dobar software da mi preporucite da "ocistim" komp valjano ili bar da ga skenira u slucaju da ovih gorepomenuti nisu dobri? Ili ako je neko imao slican problem nek vice :)

Poslednja izmena:
Da kucnem u drvo nisam imao problem da li si probao reinstall sistema ili nesto iz safe moda??

Jesam, ocistio je i nije nasao nista na drugom skeniranju ali problem i dalje postoji...

vreme

Meni nije htelo kada mi je posle reinstala bilo vreme na 2011 godini, postavio sadasnje i proradilo...

Devojka mi resila problem, eset nesto poludeo pa mi je rekla da probam da ga izbrisem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno