Amon_Ra je napisao(la):......... izgoreo cip [Philipsov-ako je bitno], ....
mmarky je napisao(la):Pa pretresi malo oglase, svaki cas neko prodaje elektroniku za quantume, i to bas LCT, samo pazi da bude odgovarajuca serija - naravno![]()
dzzel@ je napisao(la):Imao sam priliku svojim očima da vidim 3 quantum lct koji su izgoreli na istom mestu kod čipa. Moj omiljeni prodavac mi reče da ima 8 lct-a koji su goreli na istom mestu. Izgleda da je u pitanju konstruktivna greška. S obzirom da je lct nešto najgore što sam video (na poslu ih imamo u 2 mašine) mislim da nema svrhe da se popravljaju ako ih iko uopšte i popravlja.
gsimon je napisao(la):..a hard je napravljen u Singapuru
to pise sa gornje strane...
Mnogo su bolji oni --Made in Japan---
oni na tom mestu imaju Panasonic-ov cip
koji skoro nikad ne crkava...
mmarky je napisao(la):Pa pretresi malo oglase, svaki cas neko prodaje elektroniku za quantume, i to bas LCT, samo pazi da bude odgovarajuca serija - naravno
Nisi rekao koja je serija u pitanju ali ako je LCT 20 moje misljenje je da to i ne vredi popravljati (osim trenutno za vadjenje podataka), LCT 10 (pa i LCT 08) su mnogo bolje pa bi se verovatno vredelo potruditi...
Pozdrav...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari