Šta je novo?

Umrezavanje 5 broja uz minimalni trosak

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Pozdrav, zanima me da li negde ima paket koji umrezava 5 broja po nekom od onih friends and family fazona, ali da razgovor izmedju njih kosta sto manje(tipa dinar po minutu), a uspostava veze isto da bude jeftina. Ima li tako nesto, a da kosta oko 500din po broju, bilo pre paid bilo post paid.

Isto i u vipu 1000minuta kao i u Telenoru ali nakon sto potrosite minute iz paketa.

MTS FK Klub prepaid nije los ali ako imas duge razogovre; za ceste je ipak skupa uspostava poziva, iako je minut 1RSD. FK postpaid prelazi 500RSD za 50% :)

Ili neki biznis paketi, kod bilo kod operatera; za skoro svaku Biz tarifu vazi besplatni razgovori u timu a svaka linija moze i za <200RSD mesecno da bude.
Eventualno sacekaj malo, mozda VIP opet pusti neku promociju za BizPartner pa najniza ispadne barem 25% jeftinija (375RSD tada), a opet ima besplatne razgovore u timu.

Moze i ovo bez ugovora, nadji negde Vip prepaid seriju 5 godina Vipa, imate 5000 minuta u vip mrezi za 200din mesecno po kartici.

Ja se zasad razmisljam na 2 varijante. Ili MTS Kontrola troskova 500+MTS razgovor u mrezi sto me kosta 500 din po kartici a daje mi 400 din kredita ovako i jos 500 u mts mrezi, uspostava mreze 4,5 dinara, cena po minutu 0,5 dinara ili MTS Biznet5 gde uspostava ne kosta nista, a naplacuje se 3 dinara po minutu.

Zna li neko minimalnu duzinu sklapanja ugovora?

Za sta? Obe ove mogu bez ugovora.
Samo sto te KT recimo kosta upola manje uz ugovor na najmanje godinu dana.
Nije KT nesto puno minuta u mrezi - max. 1800. i to ako je samo jedan razgovor :) (inace uspostava veze dodje vise od razgovora)

Nazad
Vrh Dno